ELIKSIR ČUVENOG DOKTORA MIHALKOVA OD 2 SASTOJKA: Čisti tijelo od parazita i toksina preko noći (RECEPT)

Porodica i zdravlje
ELIKSIR ČUVENOG DOKTORA MIHALKOVA OD 2 SASTOJKA: Čisti tijelo od parazita i toksina preko noći (RECEPT)
Saznajte koji su simptomi prisustva parazita u organizmu

Saznajte koji su simptomi prisustva parazita u organizmu

Prema statistici, jedna trećina stanovništva pati od parazita. Često se dešava da čovek ni sumnja da su oni prisutni u njegovom telu, dok oni u međuvremenu izazivaju veliki broj hroničnih bolesti.

Simptomi prisustva parazita u organizmu mogu da budu:

čest zatvor i dijareja
loš zadah
slabost, loše zdravlje
pojačan apetit
gubitak težine
vrtoglavica
razdražljivost
plavi kolutovi ispod očiju

Kako paraziti dospuvaju u ljudsko tijelo?

Jaja parazita proniknu u ljudsko tijelo putem hrane i vode. Izvor infekcije može da bude: prljavo povrće i voće, nedovoljna termička obrada mesa, ukoliko hodate bosi po zemlji, prljava voda, neoprane ruke.

Pored parazita i toksini koji se talože u tijelu, a naročito u jetri mogu da izazovu teže zdravstvene probleme. Da bismo se osjećali bolje i imali više energije, poželjno je, s vremena na vrijeme, potpuno očistiti tijelo.

Metoda doktora Mihalkova je postala vrlo popularna, a za ovaj eliksir zdravlja su vam potrebna samo 2 sastojka, lan i karanfilić. Ova 2 sastojka pomažu kod skoro svih vrsta unutrašnjih parazita i toksina.

Priprema:

Uzmite laneno sjeme i karanfilić u odnosu 10:1 i sameljite ih u blenderu. 20-25 grama smese dnevno, dodajte u hranu ili konzumirajte samostalno u kontinuitetu od 3 dana. Nakon toga napravite pauzu od 3 dana, pa ponovite proces i tako u roku od mjesec dana.

Ne propustite