ZOLA PRIZNAO VIKTORIJI DA JE ZALJUBLJEN U NJU: Čekajte da vidite njenu reakciju, Osmakčića ni na mapi

Show
ZOLA PRIZNAO VIKTORIJI DA JE ZALJUBLJEN U NJU: Čekajte da vidite njenu reakciju, Osmakčića ni na mapi
Otvorio dušu!

Otvorio dušu!

Lazar Čolič Zola otvorio je dušu Viktoriji Mitrović. Nakon što joj je otkrio sve o ljubavnim odnosima koje je imao u "Zadruzu 5", priznao joj je kako su počele da se rađaju emocije prema njoj.

Desilo se da Marko izađe odavde i ja tebi prijateljski prilazim.... Imao sam neku empatiju kad si ti u pitanju, jer mi je bilo krivo što ti se sve izdešavalo. Smatram koliko god da si bila loša i kvarna, koliko god si bila bezobrazna i nisi osooba za njega i on za tebe... Prišao sam ti ja prijateljski način i nisam pomislio da neke stvari mogu da se dese. Kad si otišla i napravila to što si napravila, poslije dva dana sam te zagrlio i poljubio u obraz. To kad sam uradio, imao sam osjećaj kao da se mom rodu to desilo. Poslije te scene si spavala tri, četiri dana, a onda krećemo da stalno provodimo vrijeme zajedno. Desilo se onaj dan da se budim, a ti mi pričaš šta se priča o meni prema tebi. Ja sam bio šokiran, kunem ti se. Taj dan kad sma se vratio od Drveta od tog dana sam krenuo da razmišljam o nekim stvarima i sve više sam krenuo da provodim vrijeme. Osjetio sam da kad se probudim gledam gdje si ti, šta radiš i gdje pričaš. Počeo sam da te idealizujem o nekim stvarima i da se preispitujem. Nikad od tebe nisam dobio povod, niti sam pomislio. Nikad nismo flertovali. Sam sebi sam govorio da sam se nešto istripovao. Znaš ono kad se osećaš ispunjeno kad je neko blizu tebe? Užovaš da nekog slušaš, iako taj neko ne priča o svemircima. Meni je zanimljivo kako ti pričaš. Meni se nikad u životu nije desilo na taj način. Morao sam da flertujem, muvam se... Skapirao sam da sam počeo non stop da razmišljam o tebi. Pokušavao sam da to prikrivam od tebe. Možda si me malo provalila -

Foto:Printscreen Pink.rs

Ja danas dok nisam dobila da mi potvrdiš priču u bazenu, ne bih. Ja tebe tako ne doživljavam. Ja sam stvarno htjela da pozovem Nevenu - rekla je Viki.

Ti znaš da ja poslije svega nemam potrebu za tim i da potencirma razgovor sa tobom - dodao je Zola.

Ja sam mislila da ti u nekim situacijama koristiš da bi Neveni davao neku kontru. Ja sam prihvatala da me možda koristiš jer si neko ko je meni u kući poslije Marka bio jako blizak, iako smo se svađali. Ti si neko ko je bio non stop sa Markom - pričala je ona.

Foto:Printscreen Pink.rs

Ti si osoba koju da me neko pita bila bi posljednja da bih volio da imam ovakav osjećaj. Zbog situacije, a ne jer tebi nešto fali. Ovo je nešto najneugodnije što je moglo da mi se desi - govorio je Čolić.

A u isto vrijeme nešto najlepše - dodala je Viki.

Da li sam trebao da te n*pušim i ne provodim vrijeme sa tobom? Ti si bila neko sa kim sam mogao da pričam o svemu. Razgoovr, priče i provođenje vremena je vjerovatno izazvao sve ovo u meni. Sinoć kad smo se zezali i kad si ti ušla u bazen, morao sam to da ti kažem. Jedna osoba je znala i provalila je... Šta ja da radim u ovoj situaciji? Trebao bih da prekinem komunikaciju sa tobom, svestan sam toga. Imam dane da se rasteretim i da me prođe osjećam u meni koji je ogroman... Moram to da uradim, a ne znam -

Ako te je prvođenje vremena dovelo u takvu situaciju, distanca može da te vrati na zemlju - rekla je ona.

Foto:Printscreen Pink.rs

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

 

Ne propustite