Strašan detalj na umrlici Biljane Stojanović: Tada je sve otkriveno

Region
Strašan detalj na umrlici Biljane Stojanović: Tada je sve otkriveno
-

Na umrlici Biljane Stojanović, žene koja je prije nekoliko dana pronađena mrtva u pomoćnoj zgradi u svom dvorištu u selu Veliko Trnjane kod Leskovca, kao ožalošćen naveden je njen suprug Ivan Stojanović, za koga je na dan njene sahrane otkriveno da ga je ona ubila i zabetonirala?!

Bizarnim detaljima nezapamćenog zločina iz okoline Leskovca nema kraja. Užasno klupko zločina počelo je da se odmotava juče, na dan sahrane Biljane Stojanović, majke troje djece, čije je tijelo, nakon četiri dana potrage, pronađeno u pomoćnom objektu u dvorištu.

Biljana je, kako se za sada vjeruje, izvršila samoubistvo trovanjem. Nakon njene sahrane, koja je održana juče u ovom selu, policiju je pozvao jedan policajac i rekao im da se tijelo njenog supruga Ivana nalazi u kući.

Sumnja se da je u pitanju mladić, koji je s Biljanom bio u emotivnoj vezi.

Policija je nakon Biljanine sahrane upala u porodičan dom Stojanovića, zapečatila ga i počela potragu. Tada je pronađena zabetonirana glava muškarca, za kog se vjeruje da je u pitanju njen suprug Ivan o kom niko ništa nije znao više od tri godine, jer je Biljana svima pričala da živi i radi u Rusiji!

fuuk9kpturbxy9lowmynwfmzti5oddkzgi2ywzimzqxy2u0mmyznzg3zc5wbmerkwlnaxyagaewbq

FOTO: B. JANAČKOVIĆ 

U trenutku kada je porodica štampala umrlicu za Biljanu, duboko potreseni zbog njene smrti, mislili su da je samoubistvo izvršila baš zato što joj supruga godinama nema i da više nije mogla da izdrži... Nisu ni slutili da će policija sada sumnjati da je upravo ona još prije tri,četiri godine ubila svog supruga i njegovo tijelo zabetonirala u dvorištu!

Da situacija bude dodatno bizarna i nevjerovatna, tokom Biljanine sahrane jedan njen rođak je preminuo.

- Cijelo selo došlo je juče na sahranu i svi su bili vidno tužni i potrešeni, pa je tako jedan Biljanin rođak koji ima preko 70 godina umro. Njemu se slošilo na ispraćaju i pao je na zemlju nasred pogreba - kaže meštanin i dodaje:

"Svi su skočili da mu pomognu, zvali su i Hitnu pomoć. Lekari Hitne pomoći pokušali su da ožive nesrećnog čovjeka, ali nažalost nisu uspjeli. Čuli smo da je doživio infrakt."

Istraga ovog zločina, koji je duboko potresao Srbiju, još je u toku.

(Blic.rs)

Ne propustite