POČEO JE POSEBAN ASTRO PERIOD: Najviše će uticati na ova 3 HOROSKOPSKA znaka, pročitajte detalje!

Zanimljivosti
POČEO JE POSEBAN ASTRO PERIOD: Najviše će uticati na ova 3 HOROSKOPSKA znaka, pročitajte detalje!
-

Kao i uvijek, sezona Raka donosi emocionalnu dubinu, tople veze i mnogo osjećanja, tako da pročitajte kako će ovaj period uticati na vaš horoskopski znak

Rak je kardinalni vodeni znak zodijaka, brižan je, saosećajan i duboko osjetljiv. Sa Suncem u ovom vodenom carstvu, svi horoskopski znaci će biti više inspirisani da dođu u kontakt sa svojim korijenima, njeguju sebe i ljude oko sebe i prigrle svoje mekše strane. Pošto je energija zodijaka Raka veoma emocionalno usredsređena, sezona Rakova će nas vjerovatno gurnuti u naša osjećanja i učiniti nas sklonijim promjenljivom raspoloženju .

Sve u svemu, divno je vrijeme da se povežete sa porodicom i starim prijateljima, uživate u sentimentalnim sjećanjima na prošla ljeta i pretvorite svoj dom u udobno ljetnje utočište gdje možete da organizujete društvena okupljanja ili jednostavno date svom srcu malo prostora za disanje.

Na početku sezone  Raka, vec 28. juna, naša emocionalna energija će dostići vrhunac zahvaljujući mladom Mjesecu tokom kojeg će se Sunce i Mjesec susresti u Rakovim sentimentalnim vodama. Ovo je prelijepo vrijeme za provjeru svojih osjećanja i postavljanje nekih ljetnjih namjera.

Planeta  komunikacije Merkur ulazi u Rak 5. jula, što može povećati nivoe naše osjetljivosti, ali će takođe katalizirati značajnije  emotivne veze.

Tokom poslednje nedelje sezone Raka, 17. jula, romantična planeta Venera će se takođe pridružiti Suncu i Merkuru u znaku Raka, pojačavajući energiju usredsređenu na osjećanja u sezoni i čineći nas mnogo sentimentalnijim u pogledu ljubavi i veza.

Ako je vaš horoskopski znak Ovan (21. mart - 19. april)
Kao vatreni znak, toplije vreme rasplamsava vaš duh koji voli zabavu— ali tokom sezone Raka, možda ćete želeti da provedete neko vrijeme u opuštanju . Usredsredite se na udoban život u svom životnom prostoru i pretvorite ga u mesto gde možete da organizujete ljetnja druženja i da u potpunosti napunite baterije. Povezivanje sa najbližim prijateljima i porodicom pomoći će vam da se opustite i povežete se  sa svojim srcem, pišu astrousluge.com

 Ako je vaš horoskopski znak Bik (20. april - 20. maj)
Možda je sezona Rakova, ali spremni ste da izađete iz svoje ljušture ovog mjeseca! Osjećaćete se društveno, energično i spremni da se u potpunosti povežete sa svijetom oko sebe - pa dozvolite sebi da uživate u gužvi ovog užurbanog vremena. Razgovori sada teku lakše i svoj kalendar punite gomilom uzbudljivih ljetnjih planova, pa iskoristite ovaj nalet energije da se ponovo povežete sa prijateljima ili krenete na zabavno jednodnevno putovanje da proslavite toplije dane.

Ako je vaš horoskopski znak Blizanci (21. maj - 20. jun)
Sezona vaših rođendana je možda gotova, ali to ne znači da nećete uživati u svim životnim zadovoljstvima tokom narednog mjeseca. Sada se osjećate povezani sa svojim čulima - uživate u toplini Sunca, slatkoći zrelog letnjeg voća .. Iako je divno vrijeme za uživanje, pazite na svoj bankovni račun i držite se budžeta kako ne biste pretjerali sa luksuzom.

Ako je vaš horoskopski znak Rak (21. jun - 22. jul)
Sezona vaših rođendana Rakovi! Solarni reflektor obasjava vaš cijeli mjesec, pa dozvolite sebi da uživate u centru pažnje. Vaša briga i saosjećanje prema drugima su jedan od vaših najuglednijih kvaliteta, ali ovaj mjesec je divno vrijeme da svoju energiju usmerite na sopstvene potrebe, želje i ciljeve. Stavite sebe na prvo mjesto i dajte prioritet stvarima koje želite da postignete ovog ljeta. Zaslužujete ovo vrijeme da zablistate.

Ako je vaš horoskopski znak Lav (23. jul - 22. avgust)
Ljeto je definitivno vaše godišnje doba Lavovi.  Međutim, bilo bi dobro da usporite tokom predstojećeg mjeseca i lagano uđete u drugu polovinu godine. Umjesto da pravite gluposti sa planovima, dozvolite sebi vremena da se odmorite, opustite i napunite svoje lične baterije uz mnogo brige o sebi i usporite. Ako stupite u kontakt sa svojom introspektivnom stranom, bićete u potpunosti spremni da uživate u predstojećoj rođendanskoj sezoni. Odmorite se.

Ako je vaš horoskopski znak Djevica (23. avgust - 22. septembar)
Zvanično je ljeto,Djevice - zato izađite, uspostavite nove veze i počnite da uživate u dobrim vremenima sa svojom ekipom! Osjećate se posebno saradnički ovog mjeseca, tako da je sjajno vrijeme da se pozabavite grupnim projektima na poslu, više se uključite u svoju zajednicu ili samo maksimalno iskoristite društvene izlete gdje možete da upoznate više ljudi koji imaju isto mišljenje. Odgovorite na pozive prijatelja na neki događaj i prepustite se ljetnjoj zabavi.

Ako je vaš horoskopski znak Vaga (23. septembar - 22. oktobar)
Napolju možda sija sunce, ali vaš fokus je vjerovatno na karijeri ovog mjeseca. Možda ćete otkriti da se na poslu otvaraju nove prilike i da privlačite pažnju svojih nadređenih - pa pojačajte svoj dobrodušni šarm, istaknite svoju društvenu gracioznost i pokažite svoj snažan osećaj za diplomatiju. Pravljenje profesionalnih poteza moći ne zahteva nikakvu agresiju, zato zauzmite brižan i saosjećajan pristup i gledajte kako se kockice sklapaju .

Ako je vaš horoskopski znak Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)
Sezona Raka pojačava vašu želju za avanturom, pa napravite neke uzbudljive planove za leto koji vam proširuju vidike. Rezervacija dalekog odmora, istraživanje teme od interesa koju nikada ranije niste koristili, ili čak traženje daljeg obrazovanja su sjajni načini da se pocastite za novom mudrošću i iskustvima. Sada je vrijeme da proširite svoje horizonte i pomjerite granice vaše lične zone udobnosti. Rizik se definitivno može isplatiti.

Ako je vaš horoskopski znak Strijelac (22. novembar - 21. decembar)
Sezona Raka je emocionalno vreme za sve, ali ćete sigurno biti duboko u svojim osjećanjima ovog mjeseca Strijelcevi. Osjećate se više introspektivno nego obično i možda ćete biti zaokupljeni dinamikom vaših intimnih odnosa. Nade, strahovi i tajne mogu sada isplivati na površinu, tražeći od vas da budete realni sa sobom i ljudima koji su vam najbliži. Nemojte se plašiti da se suočite sa ovim stvarima direktno i očistite vazduh - osjećaćete se mnogo lakše kada to učinite.

 
Ako je vaš horoskopski znak Jarac (22. decembar - 19. januar)
Sezona Raka pomjera vaš fokus na vaše najbliže veze, zato se pripremite za malo letnje ljubavi. Ovo je važno vreme da prihvatite svoju mekšu stranu i budete otvoreniji za emocije u okviru partnerstva, pa poradite na tome da spustite svoj oprez i dozvolite da vaše prave boje zablistaju. Malo ranjivosti i osjetljivosti mogu uveliko doprineti izgradnji bliskosti i brige sa drugima - bilo da je to romantični partner, najbolji prijatelj ili čak profesionalni kontakt - zato se oslonite na saosjećanje.

Ako je vaš horoskopski znak Vodolija (20. januar - 18. februar)
Zvanično je vrijeme za ljetnju zabavu, tako da je predstojeći mjesec dobro vrijeme da provjerite ravnotežu između posla i privatnog života i uvjerite se da imate dovoljno vremena da ispunite sve svoje potrebe. Ne možete da zapalite svijeću na oba kraja, pa prepravite svoj raspored na način koji vam omogućava da ostanete na vrhu svojih obaveza, ali i ostavlja mnogo prostora za dobrobit i brigu o sebi. Budite otvoreniji za prihvatanje pomoći i brige od drugih ljudi, i dajte prednost onome što vam prija. Vi to zaslužujete.

 
Ako je vaš horoskopski znak Ribe (19. februar - 20. mart)
Sezona Raka osvjetljava vaš romantični život ovog meseca, Ribe, i donosi sve vrste novih mogućnosti za sastanke, kreativnost i zadovoljstvo. Ako ste u vezi, odlično je vreme da unesete neku iskrenu dubinu i magiju medenog meseca u svoju vezu. Ako ste slobodni, zabavite se istražujući uzbuđenje ljetnjih avantura tako što ćete zakazivati sastanke i flertovati. Inspiracija, ljubav i dobra vremena su svuda oko vas.

Ne propustite