"ŠTA URADI OD SEBE?" POGLEDAJTE LICE ALEKS NIKOLIĆ: Šok prizor

Show
"ŠTA URADI OD SEBE?" POGLEDAJTE LICE ALEKS NIKOLIĆ: Šok prizor
-

Aktuelna učesnica rijalitija "Zadruga 5", Aleksandra Nikolić, izgleda da je riješila da krene stopama Dalile Dragojević, a neki čak komentarišu i da ju je prevazišla u šminkanju.

Naime, Aleksandra Nikolić postala je glavna tema na mrežama, nakon što se sredila i našminkala, i to ni manje, ni više nego tehnikom koju je Dalila prva primijenila u rijalitiju - bivša žena njenog sadašnjeg dečka Dejana Dragojevića.

Ona nije pratila svoju prirodnu liniju obrva, već ih je iscrtala ravno i ukoso iznad očiju, zbog čega su fanovi burno reagovali na mrežama.

"Vezala obrve u rep", "I Dalila se bolje šminka čak", "Au, šta je ovo", "Katastrofa", "Šta uradi od sebe djevojko" - samo su neki od komentara na račun Aleksandrinog šminkanja.

Podsjetimo, Dalila se tokom rijalitija našla na meti kritika zbog neobično iscrtanih obrva, ali i zbog načina na koji se šminka, a na slici ispod možete pogledati kako izgleda prirodni oblik obrva Aleksandre Nikolić.

Dalila je svojevremeno sa mužem Dejanom držala salon za uljepšavanje u Bijeljini, koji su proletos zatvorili, a u njemu je, između ostalog, šminkala žene.

Ne propustite