ZAVRŠENA OBDUKCIJA NASTRADALIH U ČAČKU! Evo šta je uzrok smrti četvorice mladića

Crna hronika
ZAVRŠENA OBDUKCIJA NASTRADALIH U ČAČKU! Evo šta je uzrok smrti četvorice mladića
.

Četvorica mladića, Ognjen Vasiljević (19), Ivan Stančić (19), Nikola Zekavica (18) i Luka Mićović (20), preminuli su uslijed preloma vrata u strašnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u selu Jančići kod Čačka

Obdukcijom je utvrđeno, navodno, da su Ognjen, Ivan, Nikola i Luka stradali uslijed preloma vrata, a u krvi nisu imali ni alkohol ni nedozvoljene supstance.
Ovo je, kako Objektiv nezvanično saznaje i navodi, pokazala obdukcija njihovih tijela, kao i to da momci nisu bili ni pijani ni drogirani u momentu kad je došlo do tragedije koja je zavila u crno cijeli Čačak.

– Obdukcioni nalaz je stigao juče ujutru i utvrđeno je, navodno, da su mladići prilikom udarca polomili vratove. To je trenutna smrt i oni nisu imali neke vidljive povrede na sebi, možda samo nekoliko ogrebotina. Sva četvorica mladića nisu, navodno, imala u sebi ni kap alkohola, kao ni drogu – nave je sagovornik pomenutog medija.

Ognjen Vasiljević, vozač „suzuki vitare” u kojoj su bili mladići, i koji je, udarivši u drvo, sletoio s mosta u ambis kraj reke Kamenice, imao je vozačku dozvolu.

– Nađeni su nakon sedam i po sati od trenutka nesreće. Ognjen je ranije polagao vozački ispit, još dok je bio maljjoletan, tako da je u trenutku nesreće imao pravu dozvolu, a ne probnu. Auto je stariji, pa nije imao vazdušne jastuke. Istraga će pokazati šta se desilo, ali ono što je jedino sigurno je da su se njihovi životi, nažalost, ugasili – kaže naš sagovornik.

Prvog dana dvodnevne žalosti u Čačku saznali smo i gde su četvorica mladića bili tokom kobne noći.

– Ivan je nedavno imao peh. Pao je sa skutera, pa je zato na nozi nosio gips. To je i bio razlog što su se kobne noći na tehno-žurki u Jančićima zadržali vrlo kratko, tek nešto više od pola sata. Prethodno su bili u Čačku, na proslavi osamnaestog rođendana drugarice – navodi  sagovornik. 

Izvor:Informer

Ne propustite