TARA SIMOV FIZIČKI NASRNULA NA DJEVOJKU ZBOG NENADA, REAGOVALA I POLICIJA: Oglasila se i otkrila šta se desilo

Show
TARA SIMOV FIZIČKI NASRNULA NA DJEVOJKU ZBOG NENADA, REAGOVALA I POLICIJA: Oglasila se i otkrila šta se desilo
.

Starleta i bivša učesnica "Zadruge" Tara Simov koja je obnovila je turbulentnu vezu sa Nenadom Aleksićem Ša, napravila je haos na jednom prestoničkom splavu.

Par je, naime, bio na jednom splavu u društvu prijatelja, kada je Tari zasmetalo što djevojka iz drugog separea gleda u repera.

3066585-screenshot-25-ff
"Tara je iznenada skočila i zaletjela se ka djevojci koja je bila za susjednim stolom. Prišla joj je i uhvatila je za ruku. Vidjeli smo prvo da joj nešto šapuće, pa smo pomislili da se znaju od ranije. Onda je Tara počela da je čupa i svi smo krenuli ka njima. Baš ju je prebila. Nenad je počeo da ih razdvaja, bilo je strašno pošto je obezbjeđenje skočilo", rekao je neimenovani izvor za Rijaliti.

"Ša je dobio nekoliko pesnica u predelu rebara jer je obezbeđenje mislilo da se i on tuče, pa su neki momci objasnili da je on došao samo da ih razdvoji. Ta devojka je odmah zvala policiju, pa je Nenad brzo platio račun i rekao društvu i Tari da moraju hitno da se sklone. Tara je bila pijana, nije htela da mrdne i samo je čekala da je puste, da bi opet otišla da se bije. Obezbeđeje je odmah reklo Nenadu da idu jer su čuli da će da stigne policija".

Simova je potom prokomentarisala ove navode i potvrdila da je došlo do incidenta.

"Neka klinka je gledala u Nenada i samo sam htela da joj skrenem pažnju. Nisam kriva što je prva počela da me vređa i dira. Sad je to nebitno, dok smo bili tamo nije bilo policije", rekla je Simova.

Ne propustite