"DEJAN ME POVRIJEDIO" SANDRA UŠLA U VEZU SA ANĐELOM, VIŠE NE ŠTEDI BIVŠEG: Evo šta se desilo sa Dejanom (VIDEO)

Show
"DEJAN ME POVRIJEDIO" SANDRA UŠLA U VEZU SA ANĐELOM, VIŠE NE ŠTEDI BIVŠEG: Evo šta se desilo sa Dejanom (VIDEO)
.

Sandra Rešić je razgovarala sa Drvetom Mudrosti o ljubavnim parovima u Bijeloj kući, pa se osvrnula na ljude koje su joj povrijedili.

Najupečtljivije su uspomene, Dejana, Dalile, Cara, Alesk... Car i Dalila se drže onoga da se ne mijenjaju, a Dejanu smetaju mnoge stvari, ali ćuti da ne bi bilo haosa. Kada su bile Zoline uspomene, njemu nije bilo pravo kada je vidio Aleks i Zolu,a kada je saznao da njegovi nju ne vole, njemu nije bilo svejedno. Mislim da Dejanu mnogo više smetaju neke stvari, ali zbog komentara drugih ljudi mu je neprijatno. Dalila i Car tu nema sreće, kao ni MIma ni Gruja, nema to budućnosti, vidjeće kad krene Narod pita. Dejan me je sinoć iznervirao, a meni je to tako smetalo. Ja Dejana nikada nisam napadala čak i kada je griješio, on mene jeste. Gledala sam njegove uspomene, i bilo je svega, a on poslije toga nema ništa lijepo da kaže za mene, a ne da me komentariše loše kao što radi, a ne treba to. - rekla je Sandra pa se osvrnula na MC Aleks i Matoru:

Matora stalno mijenja mišljenje, a smatram da MC Aleks bila iskrena kada je rekla Đedoviću, ona pokazuje ljubomoru kada Ana bleji sa Matorom koja nakon ovoga ne sijme da se vidi sa Matorom. Iskreno ova godina u Zadruzi mi je bila jako teška, povrijeđivali su me emotivno, Dejan, Viktorija.... Nisam ja ostala u šoku, govorim da ne znam šta se desilo sa njima. Ja sam rokešila da se trdudim da se opustim. Nadam se samo da me se Cica neće odreći - rekla je Sandra.

Sandra se nakon toga pozdravila sa Drvetom i zagrlila ga.

U video - prilogu pogledajte detaljnije:

 

Ne propustite