"OVA VEZA JE ČISTA LAŽ" Filip Car ustao i pod pritiskom priznao da je sve osmišljeno za kamere, KAKAV PREOKRET (VIDEO)

Show
"OVA VEZA JE ČISTA LAŽ" Filip Car ustao i pod pritiskom priznao da je sve osmišljeno za kamere, KAKAV PREOKRET (VIDEO)
.

U toku  emisija "Izbor potrčka", a voditelj Milan Milošević dao je riječ Filipu Caru kako bi prokomentarisao odabir potrčaka Mateje Matijevića, a to su Sandra Rešić i Anđelo Ranković.

- Ja ću reći svoje mišljenje. Ne bih volio da se naljute ni jedno ni drugo. Za mene je ova priča između njih dvoje, za ove dviije godine, ova priča je fejk. Iznenadilo me je. Gledaj sada ovu situaciju. Karić vođa, izbor potrčaka, treba da ih podigne. Anđelo i Dalila se druže. Dalila govori Luksu da će biti ona i Filip, a Anđelo joj govori: "Pripremi se" - rekao je Car.

- Nisam to rekao, rekao sam da se pripremi jer će ići sa Carem...Naravno da nije problem da ja idem sa Sandrom, nego da mi neko odlučuje da li će se nešto desiti - ubacio se Anđelo.

- U tom momentu su u drugom druženju. Rekao sam da zavisi od mene da li ćemo se pomiriti. Znam ja sa kim je Dalila htjela, a vidio sam i njegovu. Ja bih ustao i rekao: "Hvala Mateja, dao si mi priliku, da budemo nasamo". Najlkepša moguća situacija. Tamo imaš priliku, da se bar gledaš. Njegova reakcija je pogrešna, a Rešićka kao retard koji se ponavlja - dodao je FIlip.

- Da li se sjećaš osjećaja kada si prvi put izabran sa Dalilom - pitao je Milan.

- Ja sam se mislio: "Joj, kad bi nas stavila", najrađe bi se smijao, srećan, a drugo sam pričao. Najsrećniji sam bio. Vidio sam suportne reakcije, njega u drugoj situaciji. Iščekivao je to, želio je - odgovorio je Car.

- U pravu je Filip ovo što priča. Ti kažeš da bi ozvaničio vezu, a onda se bojiš da te neko gura u izolaciju - skočio je Karić.

Marko Đedović je skočio odmah zbog Anđelovih riječi.

- Oboje su foliranti, ne mogu da ih trpim. Čovjeku, koga neko šalje sa nekim u izolaciju, za koga čovjek tvrdi da bi ušao u vezu, primarni osjećaj mu je ljutnja prema Mateji. Sada imaju apsolutno pravo da pomisle da je odnos sa Rešićkom pranje od Dalile - rekao je Đedović.

Ja sam rekao da ne volim izolaciju...Nisam baš top, ali provodimo toliko vremena zajedno i lijepo mi je. Pogrešno sam ja - rekao je Ranković.

- Satjerani su u ćošak, ili da se poljube ili su foliranti, zato nisu srećni, ni on ni ona - dobacio je Dejan.

- I da je na kraju krajeva, bilo krupnije nešto sa Dalilom, imaš pravo da oprostiš - rekao je Marko.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.


 

Ne propustite