MLAD MJESEC U EMOTIVNOM RAKU NASTAJE 29. JUNA: Prognoza za sve znakove Zodijaka- 1 ZNAK ČEKA VELIKA LOVA

Zanimljivosti
MLAD MJESEC U EMOTIVNOM RAKU NASTAJE 29. JUNA:  Prognoza za sve znakove Zodijaka- 1 ZNAK ČEKA VELIKA LOVA
.

Ovo je najjači mlad Mjesec u Raku, jer je u svom sjedištu pa je vrlo bitno kakvim emocijama vibrirate i kako se ophodite prema drugima. Bilo bi dobro da oprostite sebi i drugima da bi pokrenuli novi ispravan emotivni početak i odbacili negativne emocije ljutnje, bijesa, patnje, neprihvaćanja. Ovaj mlad Mjesec traži od nas da budemo emotivno odgovorni prema sebi, da spoznamo svoje emocije i ne krivimo druge za naše osjećaje.

Ovaj mlad Mjesec nosi sa sobom duboke emocije, vezanost za obitelj, dom, majku pa mu je bitna sigurnost da bi se osjetio emotivno ispunjenim. Kako će biti u kvadratu s Jupiterom mogući su emotivni ispadi. Ipak trebate obratiti pažnju na srceparajuće priče koje vam se serviraju da bi od vas bilo izvučeno plemenito i velikodušno prijateljstvo i pomoć.

Bilo što da činite, Jupiter to uvećava pa sve o vama ovisi kako se ponašate i u kakvim ste emocijama. Vrlo pogrešno bi bilo da svoje nezadovoljstvo zatrpavate prekomjernom hranom, pićem ili nekim porocima.

Mnoge osobe mogu biti osjetljive na raspoloženje drugih i njihove emotivne reakcije. Pojedine osobe mogu se osjećati prozvanim, jer su ekstremno osjetljive i bježe u povlačenje i zabrinutost.

Ako je kod vas Mjesec negativno postavljen, onda je moguća emotivna nestabilnost. Ovaj mlad Mjesec traži od nas da budemo emotivno odgovorni prema sebi u smislu da se razumijemo i prihvatimo svoje emocije bile one pozitivne ili negativne.

Potrebno je da spoznamo svoje emocije i ne krivimo druge za naše osjećaje, jer samo mi možemo stvoriti vlastite osjećaje pa prema tome trebamo ih prihvatiti bez okrivljavanja drugih.

Prihvatite i oprostite sebi i duboko se shvatite, da vam negativan aspekt s Jupiterom ne napravi veliku dramu od života. Ovo je najjači mlad Mjesec u Raku, jer je u svom sjedištu pa je vrlo bitno kakvim emocijama vibrirate i kako se ophodite prema drugima.

Bilo bi dobro da oprostite sebi i drugima da bi pokrenuli novi ispravan emotivni početak i odbacili negativne emocije ljutnje, bijesa, patnje, neprihvaćanja.

Što pojedinim znakovima donosi ovaj mlad Mjesec u Raku:

OVAN

Dragi Ovnovi, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašoj četvrtoj kući pa možete biti više emotivni i stremiti da svoje emocije povežete s ukućanima ili s nekim do koga vam je stalo.

Kako je Jupiter iz vašeg znaka negativno postavljen onda se možete osjećati prevarenim izmanipuliranim od članova obitelji, jednog roditelja ili nekoga s kim živite.

Izbjegavajte sve vrste pretjerivanja.

BIK

Dragi Bikovi, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašoj trećoj kući  što se odnosi na misli i komunikaciju koja može biti previše emotivna.

Moguće je da padnete pod nečiji utjecaj pa vam razum i emocije mogu biti izopačene ili u drugoj krajnosti da sanjarite i fantazirate.

Sve emocije mogu biti usmjerene na komunikaciju i rodbinske odnose koje možete okriviti ako se osjećate neshvaćeno, bijesno, tužno, a da pritom ne želite prihvatiti svoj dio krivnje.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, kod vas je ovaj mlad Mjesec u vašem drugom polju koje je vezano za financije pa da bi bili emotivno stabilni, vi se jednostavno možete usmjeriti na stjecanje materijalne udobnosti.

Mnogi Blizanci sada mogu doći do novca preko nekretnina, hrane, obiteljskog biznisa i općenito obitelji.

Ako se budu događala emotivna nezadovoljstva, tome može biti uzrok novac, obitelj i jedan roditelj.

RAK

Dragi Rakovi, kod vas se događa ovaj mlad Mjesec što najviše i utječe na vas, jer je vaš vladar. Vas ovaj mlad Mjesec usmjerava da dobro razmislite koliko da se žrtvujete za druge i kakva je to vrijednost.

Dobro razmislite o ulozi spasitelja. Vrijeme je da se usmjerite na sebe i vidite koliko drugi mogu vama pomoći.

Jednom godišnje se događa mlad Mjesec u vašem znaku pa pokrenite svoje emocije i krenite s iscjeljenjem koje vas može ojačati u svim sferama života.

LAV

Dragi Lavovi, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem dvanaestom polju pa vas mnoge nesvjesne emocije mogu prevladati i snažno vratiti u prošlost.

Mnoge psihičke i intuitivne energije uz aspekt Jupitera mogu biti nerealne ili se možete osjećati povrijeđeno, neurotično, usamljeno, dok neke osobe se pokreću i aktiviraju svoj neki novi životni emotivni tok.

DJEVICA

Drage Djevice, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašoj jedanaestoj kući pa je emotivna potreba usmjerena na prijatelje nadanja, želje, očekivanja što se ne preporučuje, jer možete biti i razočarani zbog toga što se očekivanja nisu ispunila.

Moguće je da se pokrenu i neke obiteljske veze ili da imate neke emotivne reakcije kada je jedan roditelj u pitanju

VAGA

Drage Vage, kod vas je ovaj mlad Mjesec u vašem desetom polju što pokreće emocije i intenzitet u karijeri.

Bilo bi dobro da se sjetite ljudi koji su vam pomogli da stignete do tog uspjeha.

Mnoge Vage mogu sada napredovati u karijeri, ali ipak obratite pažnju i na kolege, jer se one mogu osjećati pregaženo na putu vašeg uspjeha u karijeri.

ŠKORPION

Dragi Škorpioni, kod vas je ovaj mlad Mjesec u vašem devetom polju pa sve emocije mogu biti usmjerene na inozemstvo, društvene moralne vrijednosti. Javlja se jaka potreba i želja za duhovnim putevima, religiji, obitelji.

Velika imaginacija daje inspiraciju intuiciji. Emocije su bazirane više na razum nego na osjećaje pa su moguća i daleka putovanja.

Pazite da ne ograničite duhovna razumijevanja zbog emotivnog utjecaja.

STRIJELAC

Dragi Strijelci, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem osmom polju pa su vam aktivne emotivne reakcije i psihičke osjetljivosti neviđene snage.

Moguće je emotivno vraćanje u prošlost posebno zbog preminulih osoba.

Može biti izražena čulnost pa ipak trebate biti oprezni s novcem i emocijama, jer je vaš vladar Jupiter uključen u emocije koje ispoljavate.

JARAC

Dragi Jarci, kod vas je ovaj mlad Mjesec u vašoj sedmoj kući što može detektirati probleme s intimnim partnerom. Moguće je da se pojave stari problemi ili neki koji su bili potisnuti.

Pojedini Jarci mogu u partneru tražiti jednog od roditelja i emotivno ispunjenje, a da pri tom oni ne daju isto.

Ovaj mlad Mjesec može probuditi stare probleme, potrebno je riješiti stare emotivne obrasce.

VODENJAK

Dragi Vodenjaci, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem šestom polju koji usmjerava emocije na svakodnevni život, posao i zdravlje koje se najviše povezuje s emocijama pa ako one nisu kako treba vi se jednostavno razbolite.

Moguće je da vam i kućni ljubimac može pokrenuti emocije ili da zadovoljite svoje emocije s pripremom neke hrane.

Pojedini Vodenjaci mogu imati i psihosomatske probleme zbog hipohondrije. Opustite se.

RIBE

Drage Ribe, kod vas ovaj mlad Mjesec pokreće peto polje ljubavi, djece, sporta. Mnogim Ribama emocije mogu zadovoljiti velika želja za materijalnim i emotivnim životom.

Ovi dani su vrlo plodni pa ako želite proširenje obitelji, trudnoća je moguća. Pojedine osobe mogu imati promjenjive emocije i nestabilnost kada su osjećaji u pitanju.

Postoji mogućnost da se i obitelj miješa u vaš emotivni život što bi trebali riješiti bez veće drame.

Sretno svima u svemu!

Ne propustite