OPATIJA

NEVJEROVATAN SLUČAJ SA JADRANSKE OBALE: Pogledajte šta su gosti platili čak 130 KM!

Objavljeno:27.06.2022 - 15:17
A A A Times Arial

Foto: PIXSELL

Dva sendviča, tri croissanta, sok od jabuke, Coca-Cola, gazirana voda i dva cappuccina u jednom ugostiteljskom objektu na našoj obali koštaju čak 517 kuna (oko 130 KM)

 Račun s nevjerojatnim cijenama objavljen je na Twitteru, a brzo se počeo širiti društvenim mrežama, piše Večernji.hr.

Naime, jedan sendvič u Milenij hotelu u Opatiji stoji 120 kuna, croissant je 30 kuna, a šokiraju i cijene pića. Cappuccino naplaćuju čak 38 kuna, kao i sok od jabuke te Coca-Colu. Gazirana je voda pak tri kune jeftinija pa ona košta 35 kuna.  

capture

 – Kavana je malo izdvojena od hotela i ni po čemu se ne izdvaja od drugih kavana u Opatiji. Zato ne vidim neki poseban razlog ili posebnu ponudu na temelju koje bi ovako derali ljude. Na stolovima nema cjenika, što možete vidjeti i na fotografijama koje vam šaljem – ispričao je autor fotografije za Riportal.

 – Ne znam je li to prekršaj, ali svakako bismo ustali i otišli iz tog lokala da smo negdje vidjeli cijene. Ista reakcija bila je i kod ljudi koji su sjedili stol do nas. Da je bar neka kvaliteta. Još bismo razumjeli da smo tražili i dobili nekakav specijalitet, pa to i košta – ali dva prosječna sendviča od purećih prsa za 240 kn?? Nevjerojatno! Za taj novac mogli smo u Opatiji na pristojan ručak – dodao je.