OVO OBAVEZNO URADITE:Kad god odsjedate u hotelu, stavite kesu preko odvoda i u nju ubacite novčić

Kiosk
OVO OBAVEZNO URADITE:Kad god odsjedate u hotelu, stavite kesu preko odvoda i u nju ubacite novčić
Biti ćete nam zahvalni na ovim savjetima i pitati se kako to niste znali ranije.

Biti ćete nam zahvalni na ovim savjetima i pitati se kako to niste znali ranije.

Ako vaš posao uključuje mnogo putovanja i boravka u hotelima, onda morate znati nekoliko trikova. Vjerujemo da ćete nam biti zahvalni na ovim savjetima i pitati se kako to niste znali ranije.

 1. Ako boravite u hotelu gdje vam se naplaćuje korišćenje interneta, često možete da koristite svoj telefon kao privatnu, ličnu pristupnu tačku za internet. Samo provjerite kod svog provajdera prije nego što odete.

2. Često vaš prtljag dolazi opremljen klinovima za odjeću. Možete koristiti ove klipove da svoju četkicu za zube držite podignutom i dalje od potencijalnih mikroba. To je odličan način da ostanete zdravi i izbjegnete bolest dok putujete.

3. Tokom praznika obično se trudimo da izbjegnemo pranje veša. Ali ako imate nekoliko majica za pranje, jednostavno stavite plastičnu kesu preko odvoda i stavite novčić u nju da biste bili sigurni da će se sudoper napuniti vodom. Sada ste spremni za pranje.

4. Ako vam nedostaje mjesto za punjenje telefona ili ste zaboravili punjač kod kuće, ne morate da trošite novac da biste napunili telefon. Većina televizora u hotelu će imati rezervni USB port koji radi.

5. Ako vam treba mjesto za zamjenu pelena za bebe, lako možete da pretvorite svoj hotelski sto u savršeno mjesto za presvlačenje bebe.

6. Ako imate lagan san i želite uživati u sobi u tišini, stavite peškir ispod vrata kako biste blokirali bilo kakva neželjena svjetla ili zvukove koji bi vam mogli ometati san.

7. Iako većina zavjesa u hotelu obavlja odličan posao u blokiranju svjetlosti, obično ostaje dio koji ne možemo zatvoriti. Umjesto da vam to ometa san, vješalicu iskoriste da biste riješili ovaj problem.  

 

Ne propustite