OVO JE ZA DISKVALIFIKACIJE- OVAKVE OPTUŽBE SU NEDOPUSTIVE: Čeka se reakcija Produkcije(VIDEO)

Show
OVO JE ZA DISKVALIFIKACIJE- OVAKVE OPTUŽBE SU NEDOPUSTIVE: Čeka se reakcija Produkcije(VIDEO)
Mensur Ajdarpašić optužio zadrugare da su nacionalisti.

Mensur Ajdarpašić optužio zadrugare da su nacionalisti.

 U toku jedne svađe Mensura Ajdarpašića i Milice Veselinović spomenut je i nacionalizam što je strogo kažnjivo u Zadruzi.

- Je l' sam ja uz tebe? Nemoj da si bezobrazna. Srešćemo se mi još po tvom gradu, opusti se - rekao je Mensur.
- Znaš gdje možeš to mafijanje. Možemo sutra da sjednemo na ručak - dodala je ona.

- Sa kim? Tvojim tatom da mu tražim pare? - pitao je on. - Ja od drugih neću da zavisim i biću svoj čovijek, niko ništa neće da mi naređuje. Ja ću da imam ostvarene stvari iza sebe - pričala je Milica.

377512-ma3-censored-iff

Foto: Printscreen Instagram heavyvur_zadruga1

- Ružno je. Ti da si muško j**ao bih ti majku i život bih ti uništio. Ti nastupaš kao klošarka - govorio je Ajdarpašić.

- Nemoj da pričam šta si mi radio iza leđa. Nemoj da počnem da pričam - pretila je Milica, a nakon što ju je on optužio da mu je radila iza leđa, kao i da su je ljubili po karantinu, Milica ga je pljunula.

- Koga pljuješ ti? Da li si normalna? Ti ispred mene pljuješ? Znaš li šta radiš? Je*em tim mater, šta sam uradio sve za tebe, a ti pljuješ ispred mene. Terorišu me da raskinem sa tobom - ponavljao je on.
- Ti si iskonsko zlo, a to si povukla na majku - rekao je Mensur i spomenuo nacionalizam:

- Za mene pričaju po kući da sam nacionalista, neka mi pu*e ku*ac, svi vi to što pričate, vi ste nacionalisti - rekao je Mensur.

377511-ma2-censored-iff

Foto: Printscreen Instagram heavyvur_zadruga1

- Nemoj da ja pričam o tvojoj majci - odbrusila mu je Milica. "On je nacionalista očito kad toliko gleda na to. Bolesnik bolesni kao da je izašao iz neke pećine",

"Ovo je za disvkalifikaciju, on malo malo pa spominje nacionalizam", "Dečko mnogo umišlja stvari, nije čist", "On je prs'o. I u Zadruzi 3 je pravio žrtvicu od sebe da ga neko mrzi zbog nacionalnosti. To mu je karta za pobjedu, ali pobjediti neće, džabe mu sve" - glase neki od komentara ispod snimka na Instagramu.

Inače, Mensur je prije nekoliko dana rekao Milici kako on neće biti visokoplasiran u rijalitiju zbog svog imena i prezimena, što se ranije nije ispostavilo kao tačno, s obzirom da je u Zadruzi 3 osvojio treće mjesto.

 

Ne propustite