ZAPOSLIO SE KRISTIJAN GOLUBOVIĆ! Gotovo je sa KRIMINALOM I ZADRUGOM: Evo čime će se baviti

Show
ZAPOSLIO SE KRISTIJAN GOLUBOVIĆ! Gotovo je sa KRIMINALOM I ZADRUGOM: Evo čime će se baviti
.

Kristina Spalević i Kristijan Golubović otpočeli su nov biznis. Budući roditelji pokrenuli su mini restoran kuhanih jela na Voždovcu. 

Kako Kurir saznaje, oni su iznajmli lokal u kojem pripremaju domaće specijalitete. Golubović i njegova ljjepša polivina su po svemu sudeći novac od rijalitija odlučili da ulože u privatni posao. To je za Kurir potvrdio sugrađanin koji ih je zatekao kako sređuju lokal.

- Video sam ih u tom lokalu i rekoše mi da otvaraju kuvana jela. Dokle su stigli sa tim nije mi poznato, ali vidim da su se baš zahuktali. Imaće mnogo posla jer žene više i ne kuvaju. To im je dobar biznis. Njemu je lako jer je prepoznatljiv. Videću kakva je klopa. Čuo sam da Kristina voli da kuva, pa će verovatno i ona da se priključi i da sprema đakonije - priča naš izvor.

Inače Golubović je u više navrata javno isticao da želi da radi pošten posao.

 - Mene su uvek povezivali da radim te ovo te ono, a to ništa nije tačno. Ja sam neko ko ume da uloži novac na pravi način. Kad smislim šta ću da radim taj biznis ću i da pokrenem - rekao je Kiki u "Sceniranju" na Kurir televiziji. Dokle je stigao proces ugostiteljstva pokušali smo da saznamo od Golubovića, ali je bio nedostupan za komentar.

Izvor:SD

Ne propustite