ASTROLOGIJA

MLAD MJESEC U RAKU 29. JUNA DONOSI PROMJENE, DOBRO SE SPREMITE: Prognoza za sve znakove Zodijaka

Objavljeno:26.06.2022 - 11:00
A A A Times Arial

Mlad Mjesec u Raku događa se 29.6. u 04:53h. Pojačat će našu osjetljivost i naše emocije, ali također donosi obećanje veće jasnoće i viđenja više istine. Postavite namjere i vjerujte da će mladi Mjesec pronijeti vaše zahtjeve kroz Svemir.

Mlad Mjesec u Raku događa se 29.6. u 04:53h. Mjesec voli biti u znaku Raka, tu se osjeća kao kod kuće, tako da ćemo svi osjećati sklad.

Mlad Mjesec predstavlja početak novog ciklusa i donosi nalet svježe nove energije. Ovo je dobro vrijeme za postavljanje namjera i razmišljanje o tome što želimo privući u svoj život.

Za vrijeme mladog Mjeseca u Raku, možemo se osjećati posebno osjetljivima, ali ta se osjetljivost može iskoristiti kako bismo bili intuitivniji, suosjećajniji i osjetljiviji na naše okruženje.

Ugađajući se na suptilne vibracije svijeta oko nas, one postaju kompas, dajući nam do znanja gdje nismo u ravnoteži.

Crni Mjesec – Lilith je također blizak energiji ovog mladog Mjeseca. Crni Mjesec predstavlja žensku energiju, posebno sirove ženske instinkte koji su potisnuti ili izbjegavani u našem današnjem društvu.

Ako ste se skrivali u sjeni, osjećali se maleno, povlačili se u korist drugih ili ste prigušivali svoju ljepotu, ovaj mladi Mjesec u Raku sa svojom povećanom osjetljivošću pomoći će vam da utvrdite odakle ta uvjerenja potječu i kako ih probijamo.

Postavite namjere i vjerujte da će mlad Mjesec pronijeti vaše zahtjeve kroz Svemir.

Neptun, planet duhovnosti, iluzije i više istine, također je vrlo aktivan pod ovim mladim Mjesecom, kreće retrogradno malo prije vrhunca mladog Mjeseca.

Retrogradni Neptun u Ribama šalje snažne valove vodene energije na naš put.

Ova energija može aktivirati našu prirodnu intuiciju i psihičke sposobnosti te pojačati našu percepciju nevidljivog svijeta.

Možda ćemo dobiti nove uvide, nove informacije ili novu inspiraciju. Možete steći dublju perspektivu i jasnoću i krenuti prema višoj i usklađenijoj istini.

Mlad Mjesec u Raku pojačat će našu osjetljivost i povećati naše emocije, ali također donosi obećanje veće jasnoće i viđenja više istine.

Ako se već osjećate osjetljivo, zaštitite svoju energiju, postavite granice i prakticirajte brigu o sebi.