DEJAN SE VRAĆA U VETERNIK, EVO ŠTA JE DALILA PORUČILA BILJANI DRAGOJEVIĆ: Skandal u najavi (VIDEO)

Show
DEJAN SE VRAĆA U VETERNIK, EVO ŠTA JE DALILA PORUČILA BILJANI DRAGOJEVIĆ: Skandal u najavi (VIDEO)
.

Novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević je imao direktno pitanje za Dalilu Dragojević, koja je zajedno sa Dejanom Dragojevićem pričala o njihovim uspomenama. Tanasijevića je zanimalo kako je Dalila reagovala na slike porodice Dragojević.

Kako si doživela njegove fotografije sa porodicom? - pitao je Darko.

Nisam ih doživela, sve vreme sam čekala kada će da krenu detalji vezani za naš život. Dešavale su se neke čudne stvari spletom okolnosti, za koje sam ja uvek bila kriva. Ja za sebe znam da nisam kriva i ne mogu da se osećam loše. Spavala sam mirno, jer sam znala da nisam kriva, nisam ga zaustavljala da ide kod njih - rekla je Dalila.

Da li si srećna što se Dejan vraća svojima i što će obnoviti odnos? - pitao je Darko.

Ja nemam veze sa njegovim životom da bih bila srećna ili nesrećna zbog toga. Što se mene tiče, može da ide na Mars, a ne u Veternik. Ne zanima me stvarno. Ja sam svašta pričala u svojim lomovima, nisam bila svesna svoje nesvesti. Postajem polako svesna, za neke stvari se kajem. Prikazala sam razne stvari, većinom loše, ali ovaj... Stojim čvrsto i ne dam se. Ostalo je još malo do kraja, izguraću ovo i to je to. Svakom želim sreću u životu, sa ostalim životima ovih ljudi, ja nemam ništa sa njim, kao ni oni sa mojim - dodala je Dragojevićka.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

 

Ne propustite