"MISLILA SAM DA SE OSJEĆAO KAO JA..." DALILA SE OBRATILA KROZ SUZE: Dejan nikad suroviji, ODMAH ODBRUSIO (VIDEO)

Show
"MISLILA SAM DA SE OSJEĆAO KAO JA..." DALILA SE OBRATILA KROZ SUZE: Dejan nikad suroviji, ODMAH ODBRUSIO (VIDEO)
Suočavanje bivših partnera!

Suočavanje bivših partnera!

U toku je emisija "Pitanja novinara". Novinar ispituje Dalilu i Dejana Dragojevića o njihovim reakcijama na uspomene.

Dalila, pitao sam Dejana za tu fotografiju iz bolnice, on kaže da mu ne predstavlja ništa, šta predstavlja tebi? - pitao je Darko.

Foto:Printscreen Pink.rs

To je meni najsretniji dio života. Iako je bilo traumatično, bilo mi je prelijepo. Kod mene se mišljenje nije promijenilo, ni vezano za brak, ni za trudnoći, ni za spolja. Kada sam ustala da kažem da mi je žao, tada sam se tako osjećala. Bilo mi je teško i rekla sam kako se osjećam. Kako sam se osjećala, tako sam i prikazala, bez imalo glume. Naravno da mi je teško. U mojoj glavi mi nije izgledalo kao da sam toliko arogantna tada. Pravila sam katastrofalne greške. Da sam slušala Filipa, ne bi došlo do toga. To je to. Moje pokajanje je isključivo za moje ponašanje, a ne za razvod i to što sam dopustila sebi novi život i zaljubljenost. Samo za način odlaska iz braka i način na koji sam ga ostavila - rekla je Dalila

Suze su ti zasuzile kad si vidjela sliku iz bolnice. Ponovo si se setila Dejanove izjave da nije bio sretan kad je saznao da si trudna. Koliko ti je to teško? - pitao je Tanasijević, a Dalila je krenula da plače.

Bilo mi je teško. Nisam mislila da je nesretan. Dotakla me je ta rečenica, jer sam ja smatrala da se u tim trenucima i on očekao kao ja. Kada sam izgubila taj plod, oboje smo rekli: "Ko zna zašto je to bolje i zašto tako treba da se desi". Za mene je to bio jako težak period. Izgubila sam nešto što sam željela dugi niz godina. Ali preživi se sve, nije me to zaustavilo, nastavila sam dalje. Bio je neki period u "Zadruzi" kad me je neko uvrijedio na konto toga. Posljednji razgovor vezano za to sam imala sa Stanijom, tad sam se isplakala - dodala je Dragojevićka.

Foto:Printscreen Pink.rs

Hvala Bogu da se to nije desilo, da se dese sada vuče. Najgore i najmonstruoznije je bilo za mene što se na početku muvanja izvlačila na hormone i taj prekid trudnoće. Ja ću svaku sitnicu naći da se iz toga izdvojim. Zloupotreba svih stvari. Imamo priliku da kod Gruje vidimo da ne zna šta se dešava sa njegovom djecom. Zamisli da mi se to desilo - rekao je Dejan.

Nije bila nikakva zloupotreba, ja sam u "Zadrugu" ušla sa svojim tabletama koje su mi bile potrebne. U tim trenucima kako sam pričala, jeste tako. Smatrala sam da ne znam šta mi se dešavala. Lelujala sam, pričala sa zadrugarima, sve dok nije ušao Marko Đedović i rekao mi da je evidentno sve što mi se dešava. Sa jedne strane sam vjerovala da je zaljubljenost. Ne može da kaže da je bila zloupotreba, bilo je tako kako jeste. Opet kažem, ne želim da se ovo uzme kao neko pokajanje zbog razvoda braka - dodala je Dalila.

Foto:Printscreen Pink.rs

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

 

Ne propustite