DALILA SE IZVINILA DEJANU PRED SVIMA - OBRATILA MU SE U SUZAMA: Svi gledaju njegovu reakciju (VIDEO)

Objavljeno:25.06.2022 - 17:38
A A A Times Arial

Pustila suzu!

Nakon pauze za reklame, o uspomenama Dejana Dragojevića pričala je njegova bivša supruga Dalila, koja nije bila ravnodušna dok ih je gledala. Dragojevićka je otvorila dušu pred zadrugarima i priznala da je tek sada svjesna kakva je bila prema Dejanu.

Foto:Printscreen Pink.rs

Šta da kažem, sad baš pričam sa Filipom. Vidjela sam par scena gdje sam bila okrutna i bezobrazna, nisam bila svjesna u tom momentu. Kad mi je Filip tad govorio da sam odvratna, ja nisam gledala tako. Zaljubila sam se, postala odbojna, nije me zanimalo šta se dešava na toj drugoj strani. To je to. Stidim se tih svojih postupaka, ali tad sam radila samo onako kako se osjećam. Da upravljam razumom, ništa se ne bi desilo ovdje, nego bih to završila napolju i ušla ovdje kao slobodna djevojka. Žao mi je što je tako bilo. Lijepe su uspomene. Malo sam se poljuljala kad sam se vidjela u bolnici. Priznajem, bila sam okrutna prema Dejanu, ali nisam bila svjesna. Filip mi je jedini tad govorio da sam odvratna, arogantna - istakla je Dalila.

Foto:printscreen PInk.rs

Da li ti dođe da uputiš izvinjenje? - pitala je Ivana Šopić.

Ja sam se ovdje izvinila, pa kad se desilo ono za moju porodicu, rekla sam da mi nije žao. Ali naravno da mi je krivo kad sebe vidim ovakvu. Žao mi je, nisam mogla protiv sebe. Ja verujem da ima i gorih scena. Žao mi je što sam bila takva, bez obzira na sve, od mene nije zaslužio da ako sam otišla, budem i okrutna i bezobrazna. Tih pet godina koje smo proveili, ja sam uvijek govorila da su bile lijepe. To je bio lijep period, to nije bila lažna sreća. Ali kad sam ušla ovdje, koliko god sam pokušala da se oduprem, nisam mogla protiv sebe - govorila je Dragojevićka kroz suze.

Foto:Printscreen Pink.rs

Detaljnije u nastavku ovog teksta.