NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA: Evo kome će zveckati pare u NOVČANIKU do 3. jula

Zanimljivosti
NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA: Evo kome će zveckati pare u NOVČANIKU do 3. jula
-

Venera je ušla u Blizance, a Neptun i Saturn idu retrogradnim hodom, pa astrolozi objašnjavaju da treba da budemo oprezni sa ulaganjima i potencijalnim dugovanjima. Međutim, pojedinim znakovima će položaj planeta više odgovarati, pa će imati sreće na finansijskom planu

Venera u aspektu sa Jupiterom nas čini raspoloženi za igru, pa će pojedini znaci imati sreće kada su u pitanju igre ne na sreću.

Ukoliko se pitate ko će imati novac do 3. jula, to su Bikovi, Vodolije, Rakovi i Djevice.

BIK
Mars se bliži ka vašem znaku, a dok čekate 6. jul, Venera je već ušla u vaše drugo polje, pa vam je sva energija fokusirana na novac. Ovo je period u kojem će se novac lijepiti za vas, a idealna je prilika da zaradite nešto više. Kako su Blizanci dupli znak, nije isključeno da ćete primiti novac iz dva izvora finansiranja.

VODOLIJA
Iako je Saturn retrogradan, pa plaćate zaostala dugovanja, Venera u petom polju vam donosi priliku da ostvarite dobitak na igrama na sreću. To je zanimljiv period u kojem na osnovu igre možete da dobijete nešto, pa ne bi bilo loše da okušate svoju sreću.

RAK
Sunce u vašem znaku donosi veći novac. Pošto je u aspektu sa Neptunom, imate potrebu puno da trošite, ali ćete dovoljno i zarađivati. U idealnoj ste poziciji da zahtjevate povišicu. Čuvajte se džeparoša, jer Sunce u aspektu sa Neputnom može da vam donese nestanak novca.

DJEVICA
Venera u Blizancima donosi vam veliku zaradu kroz posao. To je ujedno i prilika da dobijete povišicu ili prije bolje plaćen posao. Osoba koja je drugačijeg temperamenta nego vi može da vam ponudi saradnju koja će vam biti odsskočna daska u karijeri.

(Stil.kurir,rs)

Ne propustite