HIT NAJAVA ZAJEDNIČKOG KONCERTA CECE, KARLEUŠE, SEKE I MAYE: "Istina je da smo kraljice"

Show
HIT NAJAVA ZAJEDNIČKOG KONCERTA CECE, KARLEUŠE, SEKE I MAYE: "Istina je da smo kraljice"
-

Neki su povjerovali da će njih četiri nastupiti zajedno, dok je bilo i onih kojima je ova "najava" nije bila realna

Društvenim mrežama kruži najava zajedničkog koncerta Jelene Karleuše, Ceca Ražnatović, Seke Aleksić i Maje Berović, a tim povodom oglasila se Aleksićeva.

Naime, neko je napravio najavu zajedničkog nastupa Karleuše, Cece, Seke i Maje, što je izazvalo brojne rekcije. Neki su povjerovali da će njih četiri nastupiti zajedno, dok je bilo i onih kojima je ova "najava" nije bila realna, već duhovita.

Nastup koji ne postoji trebalo bi da se održi 24 juna, u Beogradu, a na flajeru gde su Jelena, Ražnatovićeva, Aleksićeva i Berovićeva piše: "4 kraljice".

"Lele", "Stvarno?", "Ovo nije realno", ""Kraljice jesu, ali sigurno ne nastupaju zajedno, "Ovo da se desi i sve sam video", "Slatko se nasmijah", "Zista imaju zajednički koncert?", "Ako je ovo istina ništa me neće zaustaviti da odem", neki su od komentara na Tviteru na najavu njihovog zajedničkog nastupa.

Ovim povodom oglasila se Aleskićeva koja je demantovala zajednički nastup koji je napravio pometnju, ali je mnoge nasmijala.

- Ovo nije istina! Tačnije, nije istina o nastupu, a da smo kraljice i jeste - napisala je Seka na Tviteru podelivši najavu pomenutog koncerta uz emotikon koji plače od smijeha.

fv2rcq2wiaayt2o

foto: Twitter/Lažna najava koncerta

Iako su pojedini bili oduševljeni ovom idejom, zajedničkim nastupom ovih zvijezda, ipak, u pitanju je samo "šala".

(telegraf.rs)

Ne propustite