POGLEDAJTE U RUKE VAŠEG PARTNERA: Evo šta vam dužina prstiju govori o njemu, MNOGE ŽENE ĆE SE RAZOČARATI

Kiosk
POGLEDAJTE U RUKE VAŠEG PARTNERA: Evo šta vam dužina prstiju govori o njemu, MNOGE ŽENE ĆE SE RAZOČARATI
Vaši prsti na rukama mogu da vam kažu kako će izgledati vaš idealni partner

Vaši prsti na rukama mogu da vam kažu kako će izgledati vaš idealni partner

Šanse da ćete se zabavljati sa supermodelom određene su vam čak i pre nego ste se rodili, jer muškarci sa dužim domalim prstom imaju veće šanse da nađu partnerke sa idealnim proporcijama.

Naučnici tvrde da muškarci koji imaju duži domali prst imaju četiri puta veće šanse da se zabavljaju sa devojkama koje imaju tanak struk i punije grudi.

Uzrok tome što je ovaj prst duži je višak test.osterona u materici tokom trudnoće majke.

Tokom života to utiče na razvoj muškosti na koju padaju žene sa oblinama. Istražitelji sa Medicinskog fakulteta Jagielonian Univerziteta u Krakovu posmatrali su šake 50 mladih muškaraca u dugim vezama i napravili statistička poređenja njihovih partnera.

Došli su do zaključka da muškarci sa dužim domalim prstom od kažiprsta i žene sa tankim strukom češće završe zajedno.

-Došli smo do zaključka da muškarci koji su izloženi većem nivou testosterona u toku boravka u materici imaju veće šanse da budu sa zgodnim ženama koje imaju obline i koje su plodne - rekao je autor istraživanja.

Ekspert za ljudsko ponašanje Berenika Kuna dodala je da tokom su se tokom ocjenjivanja privlačnosti žena muškarci uglavnom fokusirali na struk i grudi koje su glavni pokazatelj plodnosti žena.

- Tanak struk povezan sa velikim grudima je znak zdravlja i mladosti. Veće grudi mogu da budu znak seksualne zrelosti i mogućnosti prehrane bebe. U zapadnoj kulturi one se smatraju jako privlačnima - dodala je Berenika.

(Telegraf.rs)

Ne propustite