SUZE I JECAJI U ZADRUZI - PRODUKCIJA DONIJELA ODLUKU: Upravo saopšteno!

Show
SUZE I JECAJI U ZADRUZI - PRODUKCIJA DONIJELA ODLUKU: Upravo saopšteno!
Ovo se ne propušta!

Ovo se ne propušta!

Nikad turbulentnija sezona najgledanijeg rijalitija ''Zadruga'' počela tog 6. septembra prošle godine, kada se preko 50 novih takmičara uselilo na velelepno imanje u Šimanovcima, a od tada do danas, mnoge stvari su se promenile, a samo oni najjači opstali su u ovoj igri.

Nakon deset mjeseci boravka u najuzbudljivijoj psihološkoj igri više ništa nije isto, pa tako zadrugare najviše brine suočavanje sa spoljnim svijetom i svojim najbližima, ali prije nego što izađu iz ovog velelepnog projekta ''Zadruga'', zadrugarima će biti prikazane uspomene, koje su u prethodnim sezonama napravile pravu pometnju i izazvale rolerkoster emocija i lavinu suza kod najjačih zadrugara koji su uprkos brojnim izazovima opstali do samog kraja ''Zadruge 5''.

Emisija "Uspomene" je posebno emotivna, kako za zadrugare, tako i publiku, i nikad ne prođe bez suza, ali i smijeha. Takmičari pete sezone najgledanijeg rijalitija u regionu će sutra od 22 časa gledati sve one trenutke koji su obilježili njihov život, ali i trenutke u "Zadruzi 5"..

Foto:Printscreen Pink.rs

Ne propustite