IMALA JE SAMO 29 GODINA KADA JE OBOLJELA OD OPASNOG VIRUSA: Srpska pjevačica otkrila sve o dijagnozi koju je dobila- svi su na udaru

Porodica i zdravlje
IMALA JE SAMO 29 GODINA KADA JE OBOLJELA OD OPASNOG VIRUSA: Srpska pjevačica otkrila sve o dijagnozi koju je dobila- svi su na udaru
.

Pjevačica Sanja Maletić može se pohvaliti bogatom karijerom i brojnim hitovima koji su došli kao kruna njenog truda, upornosti i bezuslovnog ulaganja u posao.

Prepreke i problemi dio su svakog posla, a pjevačica se još kao mlada djevojka susrela sa zdravstvenim problemom zbog kog je morala da napravi pauzu u karijeri.

"Nažalost, ja sam sa 29 godina dobila koksaki virus. To je inače bolest sportista kada se preforsira organizam više od onoga što može da podnese. To mi se desilo zato što sam radila svaki dan u nedejlji i to dva dana Pariz, pa Švajcarska i Njemačka. Taman se vratim, imam jedan slobodan dan u nedelji i pozovu me Đani i Acko Nezirović i kažu mi da ustanem, obučem se i da me čekaju u kafani. Naravno, mladost, imaš energije i snage za sve i ja odem. To je kvrcnulo sa 29 godina kada sam otkazala američku turneju sa Nedeljkom Bajićem Bajom", prisjetila se pjevačica.

Bez obzira na želju da nastavi da radi, Sanja je sve podnijela stoički i kao pravi profesionalac sačekala svojih pet minuta.

"Pitam ja doktorku da li smijem da idem u Ameriku, ali kaže ona meni da ne smijem ništa teže od kašike da dignem. Četiri mkeseca sam ležala u krevetu, nisam smjela ni da se preznojim, nisam smjela da rizikujem. To je bilo mjesecima strogo mirovanje i tako sam odlučila da prestanem da radim te teške i naporne romske svadbe koje znaju da traju po dva dana i dve noći", ispričala je Sanja i poslala poruku svim mlađim kolegama da pronađu balans u svemu.

(MONDO/Grand online)

Ne propustite