DEJAN NOMINOVAO DALILU ZA IZBACIVANJE IZ ZADRUGE- ZADAO KONAČNI UDARAC: Pogledajte njenu reakciju kad je saznala (VIDEO)

Show
DEJAN NOMINOVAO DALILU ZA IZBACIVANJE IZ ZADRUGE- ZADAO KONAČNI UDARAC: Pogledajte njenu reakciju kad je saznala (VIDEO)
.

U toku emisija "Nominacije", a voditeljka dala je riječ Dejanu Dragojeviću i Aleksandri Nikolić koji su brutalno opleli po Dalili i Filipu Caru.

- Ne znam šta bih rekao, nominovani su osamsto puta. Ta tema me više ne interesuje, rasprave koje sam imao, imao sam. Ja sad tu nešto da pričam, da bih mlatio praznu slamu, ne interesuje me. Sačuvaću Filipa, poslaću Dalilu u izolaciju. Tu smo gdje smo, ne treba da nosimo pušku, a što se tiče druge strane, to me tek ne interesuje - rekao je Dejan.

Aleks Nikolić je dobila riječ.

- Šta da kažem...Moram da vodim računa stvarno šta ću da kažem. Oni znaju šta ja mislim o njima. Sa Dalilom sam spavala u tom hotelu, gdje je to protumačeno na raznorazne načine. Da smo birale, ne bismo imale isti dan vjenačanje i sve ostalo. Ono što ja zamjeram njoj, jeste ono kada je spomenula moju majku, kada sam ustala da prokomentarišem klip sa Anđelom. Tada sam rekla svoje mišljenje, pa mi je ona rekla da mi je majka vračara, valjda. Rekla je da sam ja pros.tutka, to jest, da Dejan pored sebe ima prostitku. Ja nju nikada nisam spomenula u lošem kontekstu, niti ću. Ne raspravljam se sa njima, nemam potrebe, a da nemam lijepo mišljenje, nemam. To su neke riječi koje ne mogu da se zaborave. Kada mi neko majku spomene, ja to ne mogu da zaboravim...To je ono što joj zameram - rekla je Aleks, pa je nastavila:

- Što se tiče Filipa, ono što mu zamejram jeste da kada sam ustala i rekla da sam bila odrvratna i kao uličarka onog utorka, u tom trenutku su se pronašli kada sam rekla: "Vi ne zamjerate drugima". Ono FIlipovo dobacivanje, kao da priča o mojim i njegovim prijateljima - nastavila je Aleks.

- Ti si prva aludirala na prijatelje. Danas prolazim pored stola, vi pričate o nama - ubacio se Car.

- Tako da, to su neke stvari koje mu zameram. Svi vrlo dobro znaju da sam ja imala jako puno grešaka ovdej. Nikada sebe nisam predstavila djevom Marijom, ali ne pravim greške kao što sam ranije. Ovog puta ću poslati Dalilu, a tebe sačuvati - dodala je Aleks

Vođa Stefan Karić za potrčke je postavio Dalilu Dragojević i Filipa Cara, pa zadrugari večeras biraju između njih. Nakon što su tri nedelje proveli u izolaciji, jedno od njih dvoje će se boriti za opstanak u Beloj kući. Voditeljka Dušica Jakovljević dala je reč Anđelu Rankoviću.

- Sve što se izdešavalo sa Filipom, drugu sezonu nismo imali konflikt. Nismo jedno drugog izvređali, čak ni u ovoj situaciju. Zbog cijele situacije nije da se družimo, ali može uvijek da mi se obrati. Sa Dalilom nemam nikakvu komunikaciju, niti će toga biti. Filipa mnogo duže poznajem i poslaću Dalilu - rekao je on kratko.

 

Ne propustite