'AKO RIJEČI NISU LIJEK, NEKA...' TREĆA ZUKORLIĆEVA SUPRUGA NA LUKS DESTINACIJI: Poslala samo 1 poruku (FOTO)

Objavljeno:28.05.2022 - 20:04
A A A Times Arial

Foto: Tanjug

B.C. (31) treća žena pokojnog Muamera Zukorlića, postavila je nove fotografije na svom Instagram profilu iz Porto Montenegra u Tivtu

Mlada muftinica poslije otkrića medija da je zapravo bila u šerijatskom braku s muftijom i da želi svoja prava, sklonila se iz Novog Pazara i "vida rane", na ovoj luksuznoj crnogorskoj destinaciji!

Foto: Printscreen PInk.rs

- Ako riječi nisu lijek, neka ne budu ni otrov - napisala je lepa ona uz fotografiju iz limuzine, odevena u elegantni crni kostim, besprekorno našminkana i nasmejana.

Ona se na svom Instagram profilu već pohvalila snimcima iz Porto Montenegra, ali je poseban akcenat tada stavila na snimanje jahti, a objavila je i svoju fotografiju, u hidžabu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @belkisacrnovrsanin

B.C. (31), kako se već pisalo voli i nosi isključivo skupocenu i markiranu odeću i torbe, a čime se hvalila na društvenim mrežama. Međutim, posle teksta medija o skupim komadima, ova novopazarska novinarka izbrisala je sa svog profila doslovce sve fotografije sa kojih su "vrištali" popularni brendovi "dior", "prada", "guči", "šanel".

Da podsjetimo na jednoj B.C. hodala među kolonadama, okrenuta leđima, ali "šanel" torbica od 8.800 dolara je "pozirala". Slična stvar bila je i na drugoj slici - opet "šanel", čija je cena oko 8.000 dolara.

Foto:Tanjug

Na fotografijama su se mogle vidjeti i "prada" od "skromnih" 1.750 dolara, ali i ona s potpisom Iv Sen Lorena, koja je slične cijene. Bilo je tu i "dior" patika od 1.000 dolara i "guči" majice od 400. Da voli "dior", pokazala i još jednom sva zakamuflirana, ali sa jasno istaknutom pomenutom torbicom, sa sve imenom brenda. Cijena - sitnica - 3.350 dolara.

Na jednoj od fotografija mogle su se vidjeti "prada" čizme od 1.850 dolara, a na posljednjoj objavljenoj fotografiji, koju je takođe izbrisala, pozirala je u "selin" duksu od 650 eura.