DRVO ŽELJA - ZAMISLITE ŽELJU I IZABERITE 1 BROJ: A sada saznajte da li će se vaša želja ostaviriti

Kiosk
DRVO ŽELJA - ZAMISLITE ŽELJU I IZABERITE 1 BROJ: A sada saznajte da li će se vaša želja ostaviriti
Jeste li izabrali?

Jeste li izabrali?

BROJ 1

Ti si osoba koja zaista nema  mnogo zelja, ali zato jednu koja moze da nadmasi sve. Osoba ste koja tu zelju dugo vremena nosi u svom srcu, ali do sada je to ostala samo pusta zelja.

Broj 1 sluti na to da ce se tvoj zelja ispuniti, ,mada ne tako brzo.

Proci ce jos vremena dok se tvoja zelja ostvati, ali ono sto je nabitinije je da ce ona postati tvoja predivna realnost.

BROJ 2

Ti nisi zamislio zelju samo za sebe, vise je ta zelja povezana za jednu osobu koju mnogo volis. Skromna si dusa koja rijetko misli sami na sebe, tako da je i ova zelja zamisljenja za srecu tebi jedne drage osobe, nekoga ko ti lezi na srcu .

Tvoja zelja ce postati stvarnost i to pred sam kraj ove godine.

Niko sretniji nece biti od tebe ,jer ta zelja tebi mnogo znaci. Pred tobom je godina u kojoj ce se ta zelja ostvariti,zato imas jedan veliki razlog da se radujes ovoj godini.

BROJ 3

Uvijek si bio skromnoo bice koje nikada nije ocekivalo mnogo od zivota. Za ono sto zelis , ti se sam trudis. Ipak, postoji jedna mala zelja koju si ti sebi pokusao ispuniti, ali to ti nije poslo za rukom. Koliko puta si mastao kako bi bilo kada bi se tvoja skromna zelja ostvarila.

Tvoja zelja ce se ostvariti, ali ne tako brzo.

Do ostvarenja tvoje zelje proci ce jos mnogo vremena. Ti ces imati srece, ali sa ovom zeljom koju si zamislio morat ces jos da sacekas.

 

Ne propustite