Pogledajte posljednju prepisku Mateja Periša i bivše učesnice Zadruge, sad je jasno koliko su bili bliski

Crna hronika
Pogledajte posljednju prepisku Mateja Periša i bivše učesnice Zadruge, sad je jasno koliko su bili bliski
.

Bivša učesnica "Zadruge" Olja Ajnfalt Mihovilović (59), poznatija kao Olja Vampirica, privukla je pažnju regionalne javnosti kada je priznala da je sa Splićaninom Matejem Perišem, za kojim se tragalo od 1. januara sve do 18. maja, kada je njegovo beživotno tijelo pronađeno na Adi Huji, nejgovala "nježno prijateljstvo".

Olja je za Pink.rs ispričala da su se družili, često se dopisivali, razgovarali, išli na večere, ali da je ona njemu odmah na samom početku, kako tvrdi, objasnila da njih dvoje ne mogu imati ništa više od prijateljstva.

Priča o brodu "Bakar", koji je za Periše bio posebno važan, zaintrigirala je domaće medije - Olja je za Pink.rs otkrila pozadinu priče, a sada smo došli u posjed i jedne od njihovih poslovnih privatnih prepiski, gde joj se Matej 24. marta prošle godine povjeravao i sa njom dijelio porodičnu priču svog oca Nenada.

Ima brod na kojem se rodio u muzeju... Pukao vodenjak, nisu stigli do bolnice, zato sada uvijek vrata može ostaviti otvorena. Brod je vrhunski, zove se Bakar, drži njegovu sliku u kući - objašnjavao je Matej tada Olji.

screenshot-41

screenshot-42

Ne propustite