ASTROLOZI/ STIŽE MLAD MJESEC U BLIZANCIMA - upozorenje za 3 znaka: IMAMO LOŠE VIJESTI

Zanimljivosti
ASTROLOZI/ STIŽE MLAD MJESEC U BLIZANCIMA - upozorenje za 3 znaka: IMAMO LOŠE VIJESTI
-

Sljedeći važan astrološki aspekat koji nas očekuje je mlad Mjesec u Blizancima 30. maja

Iako je Merkur retrogradan, pa nam je teško da se fokusiramo na bilo šta novo, energiju mladog Mjeseca valja iskoristiti za novi početak.

Pozicija planeta je takva da Jupiter i Mars u Ovnu nezadrživo guraju stvari naprijed, pa nas u svakom slučaju očekuje veliki preokret.

Mlad Mjesec u Blizancima iskoristite da donesete važne odluke i počnete nešto novo. Ipak, pojedinim znakovima ova pozicija Mjeseca neće prijati, pa treba da se pripreme za turbulencije.

Mlad Mjesec u Blizancima neće prijati Ribama, Strijelčevima i Djevicama.

RIBE - Mlad Mesec u Blizancima donosi vam porodične probleme, a verovatno će biti u pitanju jedan roditelj. Očekuju vas pojačane brige oko stana, a moguće je da dobijete neko rješenje ili papir koji vam ne odgovara. Pojedini pripadnici vašeg znaka će razmišljati o preseljenju.

DJEVICA - Mlad Mjesec u Blizancima donosi vam težak dan na poslu, pa ne očekujte da budete organizovani. Kada uz to uzmemo u obzir da je Merkur retrogradan jasno je zbog čega nećete imati uticak da ne napredujete na poslu. Ovaj aspekat usloviće promjene u karijeri kojima ćete morati da se prilagodite.

STRIJELAC - Mlad Mjesec je okidač za promjene u partnerskim odnosima. To se odnosi kako na vašeg poslovnog partnera, tako na onog privatnog. Moguće su krize u braku. 

Što se tiče Blizanaca, vrijeme je da se oslobodite stresa i trauma iz prošlosti. Ovo je novi početak u kojem možete da donesete odluke koje će vam promijeniti život. Oslobodite se starih obrazaca ponašanja i počnite nešto novo.

Podsjetimo, Sunce je ušlo u znak Ovna.

(Informer.rs)

Ne propustite