ČAJ OD GUJINE TRAVE JE MELEM ZA JETRU: Ako ga redovno pijete može da izliječi MASNU JETRU, a evo kako se priprema (RECEPT)

Porodica i zdravlje
ČAJ OD GUJINE TRAVE JE MELEM ZA JETRU: Ako ga redovno pijete može da izliječi MASNU JETRU, a evo kako se priprema (RECEPT)
Ovaj čaj je pravi melem za jetru

Ovaj čaj je pravi melem za jetru

Ova biljka je toliko lhekovita, a naročito pogodna za jetru, ali nedovoljno zastupljena. Ukoliko želite da pročistite o rganizam od toksina, čaj od gujine trave je idealno rješenje.

Gujina trava štiti i regeneriše jetru, obnavlja ćelije i izbacuje toksine iz organizma.

Redovna upotrebom ovog čaja moguće je izliječiti masnu jetru, ali i oštećenja jetre koja su nastala kao posledica alkoholizma, trovanja, uzimanja nekih lijekova ili hepatitisa.

Gujina trava neutrališe dejstvo al*ohola, pesticida i teških metala u hrani, kao i štetnih gasova. Uz to, ova biljka je odlična za probavni i endokrini sistem organa. Stimuliše proizvodnju žuči i enzima i pročišćava kardiovaskularni sistem. Reguliše funkciju žučne kese, bubrega i slezine.

Pogoduje i dijabetičarima jer spušta nivo šećera u krvi. Pored toga pomaže i osobama koje pate od problema sa varenjem, hipertenzije, visokog holesterola, anksioznosti i gojaznosti.

Dovoljno je popiti jednu šolju ovog čaja dnevno kako bi rezultati bili vidljivi.

Ovako se priprema čaj od gujine trave:

Možete koristiti seme gujine trave ili već gotov ekstrat. Ukoliko koristite ekstrat, dvoljno je da nekoliko kapi sipate u toplu vodu i zatim popijete.

Ukoliko koristite sjeme, potrebno ga je prethodno samljeti i nakon toga dodati u ključalu vodu. Ostavite 15 minuta da odstoji i nakon toga procijedite i popijte.

Ukus čaja od gujine trave može biti neprijatan za neke ljude, ali može se dodati med.

Ne propustite