30. MAJA STIŽE MLAD MJESEC: Slijedi borba sa problemima, a ova 3 znaka osjetiće velike promjene

Zanimljivosti
30. MAJA STIŽE MLAD MJESEC: Slijedi borba sa problemima, a ova 3 znaka osjetiće velike promjene
-

Mlad Mjesec imaće najviše uticaja na 3 znaka Zodijaka

Mlad Mjesec imaće moćan moćni uticaj na sve horoskopske znakove 30. maja 2022. godine. Ova astrološka promjena donijeće neočekivane promjene u vašim životima.

U vezi sa tim, krajem maja stiže mlad Mjesec u Blizancima, te sa ovom astrološkom pojavom se zatvara portal pomračenja, koji će doneti mnogo brzih i velikih promena.

Ako su vam se u prethodnom periodu desile neke neočekivane stvari koje vas baš i nisu iznenadile, onda je vrijeme da se prepustite energiji mladog Mjeseca koji će vam preokrenuti sve u životu na bolje:

Pošto je ovo prvi mlad Mjesec poslije pomračenja donosi snežinu i svažu energiju koja će uspjeti da vas podstakne i motiviše o moći ćete da se snađete sa svim promjenama koje vam se budu dešavale.

Iako dolazi ova energija, ipak budite malo strpljivi jer će se osjećati još uvijek uticaj retrogradnog Merkura, koji kao vladar Blizanaca će imati uticaja za vrijeme mladog Mjeseca.

Ono šta je najbitnije jeste da se za vrijeme vladavine mladog Mjeseca najviše bavite sobom i da sredite svoje misli. Potrebno je da se očistite od negativnih emocija i da se samo usresredite na pozitivne misli. Nije strašno i ako ne uspijete da napravite korak napred, ništa nije strašno, jednostavno nastavite naprijed jer ćete uspjeti da se izborite sa svim problemima.

Merkur ide 3. juna retrogradno i trebaće mu vrijeme i da se vrati na prethodnu snagu, ali vama će do tada sve da postane jasno i imaćete jasnu sliku života.

Ako poželite da se odmorite i da se potpuno prepustite radu na sebi i da uživate u životu, jednostavno uzmite ranac i idite u prirodu.

Morate obratiti pažnju i na sklad sa harmonijom duše i tijela, jer je to jako bitno ukoliko želite da živite skladno. Ako želite da živite skladno, onda je vrijeme da obratite pažnju i na tijelo i na dušu. Najveći uticaj imaće na Blizance i Rakove.

(Wanted)

Ne propustite