DUŠEK ĆE VAM BITI KAO NOV: Sipajte 1 namirnicu iz kuhinje i gledajte magiju

Sve za dom
DUŠEK ĆE VAM BITI KAO NOV: Sipajte 1 namirnicu iz kuhinje i gledajte magiju
-

Prodavnice su pune raznih deterdženata za čišćenje, markiranih i skupocjenih, ali to ne znači da su pouzdani i bezbjedni, štaviše neki od njih mogu uticati ili čak narušiti vaše zdravlje

Dok sljedeći put budete razmišljali koji od ovakvih „brendiranih“ proizvoda da kupite, pomoći ćemo vam kako da veoma lako pronađete sredstvo za čišćenje, koje je pritom potpuno bezbjedno po vas i vaših ukućana, a nalazi se vjerovali ili ne, u vašoj kuhinji. Reč je o sodi bikarboni.

Sipajte sodu bikarbonu na vaš dušek i gledajte šta će da se desi. Ovim postupkom ćete otkloniti prljavštinu, znoj, mrtve ćelije kože, prašinu i neprijatne mirise sa vašeg dušeka. Postupak je sljedeći:

Ostavite dušek posut sodom bikarbonom par sati, najbolji rezultati su ako ostane posut jedan dan.

Nakon navedenog vremena usisajte vaš dušek.Soda bikarbona je zaista nevjerovatan sastojak, cijelu kuću možete očistiti sa njom, a pritom je potpuno bezbjedna po vas ili vašu okolinu.

Možete je koristiti na bilo kojoj površini ili materijalima sem na prirodnom. Veoma je korisna kod pranja veša, čišćenja kuhinje, otklanjanja neprijatnih mirisa, koristi se i za kuhanje. Soda bikarbona je dobra za vašu kožu, kosu kao i za vaše zube.

Ne propustite