VAŠA BIJELA ODJEĆA NIJE VIŠE ISTA KAO PRIJE? Pomoću ovog trika vratićete joj boju i sjaj u trenu!

Praktična žena
VAŠA BIJELA ODJEĆA NIJE VIŠE ISTA KAO PRIJE? Pomoću ovog trika vratićete joj  boju i sjaj  u trenu!
Nećete više toliko često kupovati novu odjeću, kada jednom probate ovaj trik.

Nećete više toliko često kupovati novu odjeću, kada jednom probate ovaj trik.

Kada dođe lijepo i toplo vrijeme, svi se prije opredeljujemo za svetlije kombinacije stvari. Bijela je idealna za ovaj period, ali je vrlo nezgodna jer samo nakon nekoliko pranja ona ne bude više toliko čisto bijela. Srećom postoji ovaj jednostavan trik sa kojim će opet izgledati kao nova.

Chantel Mila, koja se bavi čišćenjem i stiliziranjem, podjelila je iznenađujući trik za koji tvrdi da bijelu boju održava sjajnom. Naime, sve što treba da uradite je da u posudu sipate toplu vodu, ubaciti svoju bijelu odjeću i jednu tabletu za zubnu protezu. Ona će, naime, s odjeće skinuti sve mrlje i vratiti joj sjaj.

Svi koji su pogledali video su se oduševili i otkrili kako jedva čakaju da sve isprobaju.

- Moram ovo da probam , ali moj dečko prvo mora da počne da odvaja bijeli veš pri pranju - komentarisala je jedna korisnica.

Uz ovaj jednostavan trik Chantel je podjelila još dva savjeta za održavanje odjeće urednom, ali i za lakše snalaženje s brojnim ključevima na privjesku. Za jednostavno označavanje ključeva potreban je samo lak za nokte u raznim bojama, a za skidanje ućebanih dijelova s odjeće poslužiti će i žilet ili brijač.

Ne propustite