MIKSI JE U DOMU ŽELJKA MITROVIĆA: Glavni član produkcije Zadruge gaji veliku ljubav prema njoj - ima POSEBNO MJESTO

Show
MIKSI JE U DOMU ŽELJKA MITROVIĆA: Glavni član produkcije Zadruge gaji veliku ljubav prema njoj - ima POSEBNO MJESTO
-

Vlasnik Pink televizije Željko Mitrović je ljubitelj životinja i u svom domu čuva nekoliko kučića.

Posljednja koju je udomio je čivava Lusi, od koje se gotovo ne odvaja. Lusi je došla iz Francuske, a sa Željkom je čak išla i u pozorište.

- Lusi je jedini pas koji je ikada ušao u britansko pozorošte, znam menadžera Savoy theatra, a i on zna Lusi! Svidjela joj se predstava "Pretty woman", jer da nije, znala bi ona kako da izađe prije kraja - napisao je u jednoj objavi Mitrović.

Direktor ružičaste televizije svoje ljubimce vozi i avionom, a skoro je podijelio sliku sa leta, gdje su mu u krilu tri psa.

- Ove moje tri djevojke sam poveo u Firencu da vide Ufici ali i Leonardovu, Galileovu i Kozimovu ostavštinu. One dvije starije, Mini i Miksi sam ostavio u Bg, jer su sve ovo već vidjele! - napisao je Željko uz sliku.

Posebno je interesantno što mu se jedna kuca zove Miksi, kao Miljana Kulić. Na njegovom Instagramu možemo vidjeti Miksi iz Mitrovićevog raskošnog doma.

- Ove moje tri djevojke-ukućanke, Maza, Mini i Miksi, mnogo su se obradovale mom povratku u Beograd - napisao je jednom prilikom Željko, a na fotografiji sve tri skaču po njemu.

Za one koji ne znaju, Miljana Kulić, koja je danas diskvalifikovana iz "Zadruge 5", svog sina je nazvala po Mitroviću.

miljanaaa

To je javno i govorila, kao zahvalnost za sve što je vlasnik Pinka uradio za nju, Miljana je sinu jedincu dala ime Željko.

Ne propustite