"SVE MI JE TEŽE", SLAĐA ALEGRO SE RASPLAKALA USRED EMISIJE: Voditeljica je smirivala

Show
"SVE MI JE TEŽE", SLAĐA ALEGRO SE RASPLAKALA USRED EMISIJE: Voditeljica je smirivala
-

- Ja sam poprilično emotivna i čini mi se da taj njegov odlazak još nisam sačuvala, bude mi žao samo što unuku nije vidio - rekla je Slađa

Pjevačica Slađa Alegro rasplakala se usred emisije zbog jednog pitanja koje joj je uputila voditeljka.

Naime, voditeljka je pitala pjevačicu da li joj nešto u životu fali, a njen odgovor dirnuo je sve u studiju.

- Fali mi neko u životu, otac mi stvarno puno fali... Kako koji dan ide sve mi je nekako teže, ali ovako materijalno, to nikako... I kad se ima i kad se nema, ima se - rekla je Slađa i dodala da je ona odlazak oca još nije preboljela i da joj je žao što nije vidio unuku.

- Ja sam poprilično emotivna i čini mi se da taj njegov odlazak još nisam sažvakala, bude mi žao samo što unuku nije vidio - rekla je pjevačica u emisiji "Grand magazin".

Podsjetimo, Slađa ima četvorogodišnju ćerkicu Milu, a nedavno je ispričala koliko uživa u ulozi mame.

- Krenuli smo u vrtić i jako smo srećni, majka joj nije baš nešto srećna, ali ona jeste. Suprug kaže da sam blesava, ali mislim da većina majki tako reaguje. Treba da bude u kolektivu, sa djecom, da se druži i njoj je mjesto sa svojim vršnjacima - rekla je pevačica.

- Ona će sada 4 godine i zasita je bilo vrijeme, ali ja sam to odlagala. Kada kažete vrtić, pa osnovna škola, pa srednja, meni to žao, jer voljela bih da što duže budu djeca i da nemaju nikakve obaveze, a sa ovim sve to kreće - objasnila je Slađa.

(telegraf.rs)

Ne propustite