NI BEŽ, NI BIJELA, NI CRNA: Koje boje treba biti grudnjak ispod bijele majice

Praktična žena
NI BEŽ, NI BIJELA, NI CRNA: Koje boje treba biti grudnjak ispod bijele majice
-

S dolaskom toplijeg vremena sve češće posežemo za nošenjem bijelih majica i košulja, no istovremeno se javlja pitanje koju boju grudnjaka odjenuti ispod njih.

Naravno, bijela zvuči kao logičan odgovor, no često naša želja za uniformiranjem stvori kontra učinak i naš torzo izgleda kao jednolična masa.

Stoga se kao bolja opcija nameće grudnjak bež boje.

Priznajemo, on jest vrlo praktično rješenje, no nedostaje mu doza seksepila i onaj "wow" efekt koji pogoduje da se zbog dobrog grudnjaka osjećamo još bolje u svojoj koži.

Stoga stručnjaci otkrivaju modni savjet koji će vas na prvu iznenaditi, ali one koje su ga isprobale navode kako djeluje - ispod bijele majice treba obući grudnjak crvene boje.

Premda je riječ o upečatljivoj nijansi, u postizanju "maskirnog izgleda" i stapanju s bijelom majicom djeluje jednako dobro kao i grudnjaci u boji mesa.

Iako je u to možda teško vjerovati, nauka iza toga zapravo je prilično jednostavna.

"Koža ima crvene tonove, pa se crveni grudnjaci prilično dobro stapaju pod bijelom košuljom", otkriva Adrienne Coleon Gaskell, predstavnica francuske kuće donjeg rublja Simone Perele.

Ipak, prije nego se odlučite isprobati ovaj trik, važno je obratiti pažnju na jednu stvar. Naime, postoji značajna razlika između crvenog i ružičastog grudnjaka pa treba pripaziti na suptilne podtonove.

Da bi ovaj trik bio što učinkovitiji, najbolja opcija je grudnjak tamno crvene boje (bliže bordo); stručnjaci navode - izbjegavajte boju fuksije te vruće ružičaste tonove, piše Miss7.

Ne propustite