OTKRIJTE SRODNU DUŠU PO HOROSKOPU: Evo s kim treba odmah da raskinete, vaš partner je SUDBINSKI određen!

Kiosk
OTKRIJTE  SRODNU DUŠU PO HOROSKOPU: Evo s kim treba odmah  da raskinete, vaš partner je SUDBINSKI određen!
Bez odlaganja, evo osobina i karakteristika koje svaki od astroloških znakova treba da traži kada traži svoju srodnu dušu!

Bez odlaganja, evo osobina i karakteristika koje svaki od astroloških znakova treba da traži kada traži svoju srodnu dušu!

Da li ste se ikada zapitali šta nas astrologija može naučiti o našim idealnim srodnim dušama?

Pažljivo analizirajući svoj astrološki znak, možete steći bolje saznanje o tome sa kim ćete biti najkompatibilniji u ljubavi.

Ovan

Srodna duša Ovna: Samouvijerena osoba koja može da ga prati. Ovan je agresivno preduzimljiva osoba koja voli da živi brzim tempom. Nemaju vremena da ih sputavaju i potreban im je partner koji može da ih prati. Njihova idealna srodna duša je neko ko je samouvijeren, profitabilan i ne plaši se velikih rizika. Potencijalne srodne duše: Ovan, Lav, Strijelac, Blizanci i Vodolija

Bik

Srodna duša Bik: Odana i romantična osoba kojoj je centar svijeta. Bik će ostati vjeran pravoj osobi do samog kraja. Međutim, potreban im je neko ko može da uzvrati tu uslugu i uzvrati da im pruži snažan osjećaj posvećenosti. Njihova idealna srodna duša je neko kome se može vjerovati, ko je direktan i ko ne igra igrice jer, iskreno, Bik za to nema vremena. Oni takođe vole romantične momke koji mogu učiniti da se osjećate kao da su jedina osoba na svijetu!

Potencijalne srodne duše: Rak, Jarac, Djevica i Ribe

Blizanci

Srodna duša Blizanaca: neko sa intelektom, smislom za humor i dovoljno drugačiji da stvari budu zanimljive. Blizanci mogu biti izbirljivi prema svom partneru, tako da se možete osjećati posebno ako vas odaberu. Njihova idealna srodna duša je neko ko je duhovit, pametan i zanimljiv. Pomaže ako se dovoljno razlikujete od Blizanaca da se pobrinete da stvari ponekad ne postanu dosadne i dosadne!

Potencijalne srodne duše: Lav, Vaga, Ovan i Vodolija

Rak

Rak vezan za dušu: inteligentna, brižna i senzualna duša sa empatičnim srcem. Rak ima veliko srce i puno ljubavi za dati... ali ako zaista želite da ih osvojite, morate biti u stanju da uzvratite. Potreban im je neko ko je dovoljno inteligentan da okupira njihov um, ali i dovoljno pažljiv da se osjećaju posebnim i voljenim. Nemaju vremena za sebičnost, pa njihov idealni partner takođe mora biti brižan i empatičan.

Potencijalne srodne duše: Škorpija, Bik, Ribe i Djevica

Lav

Srodna duša Lav: neko ko je samouvijeren, misteriozan i ko je u stanju da održi uzbuđenje u vezi. Lava beznadežno privlače samouvijereni, ali i tajanstveni ljudi. Žele nekoga ko je spreman za avanturu i ko se ne plaši da se eksponira, ali i nekoga ko je dovoljno intrigantan da ih drži u neizvjesnosti i radosti šta će se dalje desiti!

Potencijali srodne duše: Blizanci, Vaga, Strijelac i Ovan.

Djevica

Srodna duša: neko sofisticiran, kompleksan, ambiciozan i potpuno posvećen. Srodna duša Djevice je neko tako složen i sofisticiran kao luksuzno francusko vino. Međutim, i ta osoba treba da bude motivisana i ambiciozna, a ne neko ko samo leži po cijeli dan i ne postiže apsolutno ništa. Više od svega Djevici je potreban neko ko će biti posvećen vezi isto koliko i oni!

Potencijalne srodne duše: Škorpija, Jarac, Rak i Bik

Vaga

Srodna duša Vaga: neko ko izgleda dobro, pametan i samouvijeren. Vaga ima visoke standarde kada je u pitanju ljubav i neće se zadovoljiti slučajno odabranom osobom. Njihova srodna duša treba da ima tri kvalitete: dobar izgled, pametan i samouijveren. Oni vole fizičku ljepotu jer cijene estetiku. Oni vole inteligenciju jer su pametni i spori umovi su im dosadni. Cijene samopouzdanje jer vole nekoga ko zna šta hoće!

Potencijalne srodne duše: Blizanci, Vodolija, Strijelac i Lav

Škorpija

Srodna duša Škorpije: neko ko ih izaziva i hrani se njihovom strašću. Kada ste sa Škorpijom, njihova ljubav je duboka, intenzivna i potpuno bezuslovna. Međutim, potreban im je neko ko može da ih izazove i da se hrani njihovom vatrom. Njihova idealna srodna duša je neko dubok i maštovit koji duboko razmišlja i oseća, ali ko ne mora nužno da otkrije sve svoje karte odjednom. Vole malo misterije i intrige i privlači ih duhovit humor!

Potencijalne srodne duše: Ribe, Djevica, Jarac i Rak

Strijelac

Srodna duša Strelca: osoba otvorenog uma i slobodnog duha koja ne pokušava da ih promijeni. Strelci cene svoju slobodu i nezavisnost i ne treba im neko previše posesivan da im visi oko vrata. Njihova idealna srodna duša je neko ko voli zabavu i pristupa životu otvorenog uma. Ne vole beskrajna pravila i rutine niti im treba neko ko će pokušati da ih promijeni ili popravi kao da su neki projekat. Njihova srodna duša biće neko ko može da ih izgradi i koga mogu povesti na put... a ne neko ko želi da im odsječe krila!

Potencijalne srodne duše: Lav, Vodolija, Ovan i Vaga

Jarac

Srodna duša Jarca: elegantna i intrigantna duša sa stilom koji može da okupira njihov um i ostane vjeran do kraja. Jarac se ne plaši da bude izbirljiv kada su ljubavnici u pitanju, posebno kada je u pitanju potraga za nekim ko je materijal za „srodnu dušu“. Njihov idealan partner mora imati neku eleganciju i stil i biti ponosan na ono što jeste. Takođe bi trebalo da budu inteligentni i sposobni da ih zaokupe na dubok i smislen način. Ali prije svega treba da budu pouzdani i vjerni... Jarcu je potreban neko na koga može da računa!

Potencijalne srodne duše: Ribe, Bik, Djevica i Škorpija

Vodolija

Srodna duša Vodolije: Opuštena osoba koja voli zabavu i imas smisla za humor! Idealna srodna duša Vodolije će najvjerovatnije imati zabavnu i ekstrovertnu ličnost i mora biti raspoložena za povremenu avanturu, najčešće je neko ko se dobro snalazi u kuhinji. Strašno ih privlače i ljudi koji imaju uvrnut smisao za humor i koji su pronicljivi. Ako možete da ih nasmijete, možete ih natjerati da rade skoro sve. Ako znate da kuhate, to je takođe veliki plus jer Vodolija voli da jede!

Potencijalne srodne duše: Vaga, Ovan, Blizanci i Strijelac

Riba

Srodne duše Ribe: neko samouvijeren, kreativan i neko ko je na njihovoj talasnoj dužini. Ribe žive u svom svetu i nikada ne shvataju život previše ozbiljno ili bukvalno. Njihova idealna srodna duša je neko sa zdravom dozom samopouzdanja, divljim i kreativnim umom i sposobnošću nelinearnog razmišljanja. Najviše im je potreban neko sa kim mogu da se povežu i komuniciraju na dubok i smislen način.
 

Ne propustite