JEDNOSTAVAN TRIK ZA SVE ZAUZETE MAME :Evo kako da pospremite sobu da izgleda savršeno u pet minuta!

Praktična žena
JEDNOSTAVAN TRIK ZA SVE ZAUZETE  MAME :Evo kako da pospremite sobu da izgleda savršeno u pet minuta!
Stručnjakinja za čišćenje, Caroline Solomon, namjestila je tajmer na pet minuta te počela čistiti sobu prema svojim savjetima.

Stručnjakinja za čišćenje, Caroline Solomon, namjestila je tajmer na pet minuta te počela čistiti sobu prema svojim savjetima.

Nakon pet minuta soba je bila savršeno uredna Amerikanka je podijelila savjete kojima možete učiniti da neuredna soba izgleda praktički savršeno u samo pet minuta pomoću pametnog trika.Često nemate vremena za dubinsko čišćenje doma, ali ako ga iznenada treba dotjerati, ili ga želite samo očuvati čišćim, a bez prevelikog napora, možete se baciti u petominutno pospremanje i vidjet ćete ogromnu razliku. Prema stručnjakinji za čišćenje i uklanjanje nereda Caroline, uz nekoliko trikova možete imati pospremljenu sobu u par minuta.

- Preporučujem da postavite mjerač vremena na pet minuta kako biste znali kada treba stati - predlaže ona.Kako bi stvari protekle bez problema, Caroline drži sve krpice i sredstva za čišćenje koje bi joj mogle zatrebati zajedno u kovčegu, što ju spašava i štedi joj vrijeme koje može nepotrebno izgubiti tražeći prave proizvode.

U videu se zatim rješava svega što ne pripada prostoriji - to mogu biti prazne zdjelice, komadi odjeće koje ste skinuli i bacili ih po sobi, ili predmeti poput knjiga i sličnih stvari, a koje pripadaju drugim prostorijama.

Dotjerani jastuci i deke također su važni.- Ovo je vrlo jednostavan način da vam dom izgleda uredno i čisto - objasnila je Caroline. Zatim obratite pozornost na sva izrazito vidljiva prljava područja koja su očita.

Bilo koji komadić hrane ili prstenove od čaša na vašem stolu dovoljno je obrisati i neće vam trebati previše vremena za to. Ako se u vašoj sobi nalazi televizor, nemojte zaboraviti obrisati prašinu i na njemu, budući da su oni žarište prostorije, a očito je ako postanu previše prašnjavi.- Ako imate vremena i energije, brzo usisajte sobu - savjetuje stručnjakinja za čišćenje, ali pritom predlaže da se usredotočite na sredinu sobe koja skuplja najviše prljavštine; nema potrebe zalaziti u kutove ili premještati namještaj, sačuvajte to za onda kada imate više vremena.

Nakon upotrijebljenih trikova njezina dnevna soba izgledala je osjetno čišće, i to za samo pet minuta.

- To je sjajan način da očuvate svoj prostor - rekla je. Gledateljima videa su se svidjeli i praktični savjeti.

- Hvala na ovoj sjajnoj ideji - rekao je jedan komentator.

- Obično se satima zakopam u sobu i iscrpljen sam. Pokušat ću ovo - složio se drugi, dok je netko komentirao kako mu je i  tih 5 minuta kao 5 sati jada.

 

Ne propustite