IZABERITE KARTU I SAZNAJTE KAKVO VAS IZENAĐENJE USKORO OČEKUJE: Karta broj 2. krije mnoga značenja!

Kiosk
 IZABERITE KARTU I SAZNAJTE KAKVO VAS  IZENAĐENJE USKORO OČEKUJE: Karta broj 2. krije mnoga značenja!
Iz teksta ne mora da se sve rezonuje sa svima jer je kolektivno čitanje za sve.

Iz teksta ne mora da se sve rezonuje sa svima jer je kolektivno čitanje za sve.

Prethodne godine za neke nisu bile baš najsjanije i plodonosne za sve. Dosta njih je prolazilo kroz raznorazne drame i prepreke na raznim životnim poljima, ali mnogi kažu da je ovaj period za idealan lijepa i prijatna izenađenja.

Izaberite kartu i saznajte šta vas to lijepo očlekuje.

Karta broj jedan:

Napokon stiže nagrada za sve ono što ste naporno radili i ulagali godinama unazad. Vaša muka i brige napokon sigurnim koracima uskoro napuštaju vaš život, ali morate biti strpljivi. Jedini rizik koji morate da izbjegnete jeste da ćete izgubiti strpljenje i odustati pred sam kraj.

Ako ste u vezi: Uskoro dolazi do stabilizacije u odnosu. Poboljšanje u svakom smislu te riječi. Partner će vas napokon razumijeti i otvoriti se po pitanju emocija više nego ikada.
Ako ste sami: Trenutno vam ljubav nije u fokusu.

Karta broj dva:

Ova karta je specifična po tome što poručuje da upravo vi određujete šta i kako će biti, jer ovdje je u priči igra ogledala. U prošlom periodu niste toliko marili za druge ljude i za njihova osjećanja te da ste se upravo zbog toga i ne osjećate baš najbolje. Kada budete shvatili gdje ste griješili i zamolili za oproštaj, sve će vam krenuti nabolje.

Ako ste u vezi:  Ljubav je ovdje baš naglašena jer i u tom slučaju možete da očekujete ogromne promjene, po pitanju vašeg emotivnog odnosa. Vaš emotivni partner očekuje od vas više ljubavi i pažnje. Omekašajte malo i vidjećete koliko se stvari mjenjaju. Mogućnost brak.
Ako ste sami: Neko iz vaše okoline je tu kao potencijonalno prava osoba, ali je ne primjećujete. Pogledajte malo bolje.

Karta broj tri:

Karta koja poručuje da prošlost mora zauvijek da ostane prošlost. Veoma je važno da ostanete u sadašnjem trenutku i da se više ne okrećete za sobom. Dobre prilike su pred vama, koje nikako ne biste trebali da propustite. Šta god da vas je povredilo u ranijim godinama, ovih mjeseci rana mora da zauvijek zacijeli.

Ako ste u vezi: Vašem sadašnju emotivnu idilu kvari bivši partner. Vraćanje misli na taj period sa njim samo vas remeti i stvara nervozu u trenutnom odnosu. Morate tu osobu da zaboravite.
Ako ste sami: Neko ko vam je poznat dugi niz godina će vam izjaviti ljubav, koja će vas prvo šokirati ali je vrlo mogućete da ćete uploviti u vezu. 

Ne propustite