IZABERITE KARTU I SAZNAJTE KAKVO VAS IZENAĐENJE USKORO OČEKUJE: Karta broj 2. krije mnoga značenja!

Objavljeno:24.05.2022 - 11:35
A A A Times Arial

Foto: printscreen

Iz teksta ne mora da se sve rezonuje sa svima jer je kolektivno čitanje za sve.

Prethodne godine za neke nisu bile baš najsjanije i plodonosne za sve. Dosta njih je prolazilo kroz raznorazne drame i prepreke na raznim životnim poljima, ali mnogi kažu da je ovaj period za idealan lijepa i prijatna izenađenja.

Izaberite kartu i saznajte šta vas to lijepo očlekuje.

Karta broj jedan:

Napokon stiže nagrada za sve ono što ste naporno radili i ulagali godinama unazad. Vaša muka i brige napokon sigurnim koracima uskoro napuštaju vaš život, ali morate biti strpljivi. Jedini rizik koji morate da izbjegnete jeste da ćete izgubiti strpljenje i odustati pred sam kraj.

Ako ste u vezi: Uskoro dolazi do stabilizacije u odnosu. Poboljšanje u svakom smislu te riječi. Partner će vas napokon razumijeti i otvoriti se po pitanju emocija više nego ikada.
Ako ste sami: Trenutno vam ljubav nije u fokusu.

Karta broj dva:

Ova karta je specifična po tome što poručuje da upravo vi određujete šta i kako će biti, jer ovdje je u priči igra ogledala. U prošlom periodu niste toliko marili za druge ljude i za njihova osjećanja te da ste se upravo zbog toga i ne osjećate baš najbolje. Kada budete shvatili gdje ste griješili i zamolili za oproštaj, sve će vam krenuti nabolje.

Ako ste u vezi:  Ljubav je ovdje baš naglašena jer i u tom slučaju možete da očekujete ogromne promjene, po pitanju vašeg emotivnog odnosa. Vaš emotivni partner očekuje od vas više ljubavi i pažnje. Omekašajte malo i vidjećete koliko se stvari mjenjaju. Mogućnost brak.
Ako ste sami: Neko iz vaše okoline je tu kao potencijonalno prava osoba, ali je ne primjećujete. Pogledajte malo bolje.

Karta broj tri:

Karta koja poručuje da prošlost mora zauvijek da ostane prošlost. Veoma je važno da ostanete u sadašnjem trenutku i da se više ne okrećete za sobom. Dobre prilike su pred vama, koje nikako ne biste trebali da propustite. Šta god da vas je povredilo u ranijim godinama, ovih mjeseci rana mora da zauvijek zacijeli.

Ako ste u vezi: Vašem sadašnju emotivnu idilu kvari bivši partner. Vraćanje misli na taj period sa njim samo vas remeti i stvara nervozu u trenutnom odnosu. Morate tu osobu da zaboravite.
Ako ste sami: Neko ko vam je poznat dugi niz godina će vam izjaviti ljubav, koja će vas prvo šokirati ali je vrlo mogućete da ćete uploviti u vezu.