ŠTA ZNAČI KADA SANJATE BIVŠEG PARTNERA: Jedno značenje je upozoravajuće, važna pruka je na putu do vas!

Kiosk
ŠTA ZNAČI KADA SANJATE  BIVŠEG PARTNERA: Jedno značenje je upozoravajuće, važna pruka  je na putu do vas!
Ovo je najtačnije tumačenje ove simbolike snova .

Ovo je najtačnije tumačenje ove simbolike snova .

Svima nam se desilo makar da jednom sanjamo nekog bivšeg partnera i neke situacije koje ste sa tom osobom prošle. Nije prijatna situacija, pogotovo ako imate nekog drugog emotivnog partnera, ali ne paničite, to je normalna stvar.

Prva stvar koju ste uradili jeste da ste verovatno odmah uzeli da pročitate dato tumačenje i da niste našli konkretan odgovor, a ovo su samo neki:

Snovi o bivšoj ljubavi, dečku, ženi, mužu mogu ukazati na to da neko ko se trenutno nalazi u vašem životu u vama izaziva iste emocije kao prethodni partner. Moguće je da iste stvari vole, iste navike imaju, da ista mjesta posjećujete kao kao sa bivšim ili da sadašni partner posjeduje slučne osobine kao prethodni. Ukoliko se snovi sa bivšim partnerom učestalo ponavljaju moguće je da vi negdje griješite. Možda vam snovi govore da ponavljate greške iz starog odnosa, a koje su vas oštetile i ostavile veliki trag. Ukoliko ste ušli u novu vezu, a sanjate bivšeg partnera, možda preispitujete svoju trenutnu vezu, svoje postupke i postupke partnera. Negdje vagate između toga kako je bilo sa bivšim partnerom, a kako je sa trenutnim.

Prisjećanjem bivše ljubavi nužno ne znači da će te joj se vratiti, već da zapravo postoje neki neraščišćeni odnosi i nešto što vas i dalje muči.

Ako sanjate da vam je bivši partner umro to znači da ste spremni da krenete dalje i da bivešeg partnera ostavite iza sebe. Želite da započenete nov život, a snovi vam daju podršku. 

Ne propustite