CECA IZ PROŠLOSTI: Da li biste je prepoznali, razlika je ogromna?! (FOTO)

Show
CECA IZ PROŠLOSTI: Da li biste je prepoznali, razlika je ogromna?! (FOTO)
Svetlana Ražnatović već dugo je najzvučnije ime srpske folk muzike, ali se njen izgled tokom godina često mjenjao.

Svetlana Ražnatović već dugo je najzvučnije ime srpske folk muzike, ali se njen izgled tokom godina često mjenjao.

Ova slika svjedoči o tome. Znamo je oduvijek po uvijek prisutnom osmjehu, divnom glasu, emotivnim pjesmama i tamnim očima. Od kada se kao djevojčurak probila na srpsku estradnu scenu, ne prestaje da privlači pažnju svojim stasom i glasom.

Osim toga, poznato je da voli da eksperimentiše sa svojim izgledom. Portal Srećna Republika otkriva kako je to čuvena Ceca izgledala u porodičnom gnjezdu.

Naime, ona je u čast svoje djevojačke slave, praznika u narodu poznatog pod imenom "letnji" Sveti Nikola, na svoj zvanični Instagram profil okačila sliku iz svoje rane mladosti, na kojoj vidimo Cecu, njenu sestru Lidiju, ali i njihove roditelje Miru i Slobodana Veličkovića. Ona je ovom fotografijom svojim roditeljima poželjela srećnu slavu, a mi smo je iskoristili da se uvjerimo koliko se Ceca promijenila. Godine su svakako donjele šarm njenom licu, ali su prepoznatljive crte “Cvetka zanovetka” i dalje tu, te je lako možete prepoznati po širokom osmjehu i krupnim tamnim očima, pored vragolastog duha koji se na slici nazire. Na ovoj fotografiji slavnu pjevačicu vidimo u potpuno drugačijem okruženju, te je topla porodična atmosfera zamjenila svjetla bine.

Ovaj prozor u privatni život i prošlost čuvene srpske folk dive svakako nije prošao neopaženo, te su se oduševljeni komentari i čestitke samo nizali, kao i komplimenti na račun ljepote tada sestara Veličković. Posebno se izdvajaju komentari koji ističu da Cecina ćerka, jpevačica Anastasija Ražnatović, neodoljivo liči na svoju tetku, Lidiju Ocokoljić. Ova fotografija, koja je uslikana za časopis "Sabor" 1991. godine, u tom slučaju svakako služi kao dokaz da genetika igra veliku ulogu kada je u pitanju ljepota žena iz ove porodice.

 

Ne propustite