ŽENE, OVAKO IZGLEDATE OČAJNO: Evo kako treba da se oblačite prema OBLIKU SVOG TIJELA - skoro svaka žena griješi

Kiosk
ŽENE, OVAKO IZGLEDATE OČAJNO: Evo kako treba da se oblačite prema OBLIKU SVOG TIJELA - skoro svaka žena griješi
Isprobaš haljinu koja je lijepo izgledala u izlogu, ali imaš osjećaj da ti grozno stoji. Zvuči li ovo poznato? Pa, to ne znači da nešto nije u redu s vašim tijelom. Jednostavno se ne oblačite prema svom obliku tijela. Ali ne brinite – mi u Bright Sideu imamo nekoliko savjeta za vas o tome što odjenuti kako bi vaš tip tijela izgledao apsolutno najbolje.

Isprobaš haljinu koja je lijepo izgledala u izlogu, ali imaš osjećaj da ti grozno stoji. Zvuči li ovo poznato? Pa, to ne znači da nešto nije u redu s vašim tijelom. Jednostavno se ne oblačite prema svom obliku tijela. Ali ne brinite – mi imamo nekoliko savjeta za vas o tome što odjenuti kako bi vaš tip tijela izgledao apsolutno najbolje.

How to Select the Perfect Clothes for Your Body Shape / Bright Side

Tijelo u obliku jabuke

Nosite odjeću koja skreće pažnju s vašeg srednjeg dijela i struka. Haljine i topovi s V-izrezom, haljine s ramom i haljine A kroja učinit će čuda za vas. Odaberite topove koji pokrivaju cijelo područje trbuha i protežu se tik ispod vaših bokova.
Izbjegavajte sakoe s dvostrukim kopčanjem, glomazne topove i pripijene siluete. Idite na slojevite topove, topove s ručmama i tunike.
Izbjegavajte uske traperice i hlače ravnih nogavica ako ste jako teške. Raširene ili boot cut hlače sa stražnjim džepovima pravi su izbor za vas.
Umjesto da nosite pojas oko struka, nosite ga odmah ispod poprsja. To će stvoriti obline i smanjiti vaš struk.

Tijelo u obliku kruške

Istaknite ramena kako biste uravnotežili oblik svoje figure. Za to možete koristiti šalove, pašmine i šarene ogrlice.
Birajte topove i haljine s uzorkom i ukrasima. Neka vaša ramena izgledaju šire s bateau izrezom, kapom i puf rukavima.
Izbjegavajte uske hlače, capri hlače, kratke suknje i pencil suknje. Umjesto toga odaberite krojene, lepršave hlače i suknje A kroja.
Nosite tamne, jednobojne boje za donju polovicu i svjetlije, jarke boje.

Pravokutnog oblika tijela

Ako nemate prirodne obline, možete koristiti odjeću i dodatke za njihovu izradu. Nosite remen na najužem dijelu struka kako biste ga naglasili. Odaberite haljine s carskim strukom i zamotavanjem.
Nosite topove koji završavaju na središnjem dijelu bokova. Pojačajte ramena i liniju grudi gornjim dijelom s volanima ili naborima, a odaberite dodatke koji vašem gornjem dijelu daju volumen.
Odaberite donje rublje koje pruža dobru potporu grudima i čini vaš struk definiranijim.
Peplum jakne, topovi, haljine i suknje stvorit će iluziju oblika pješčanog sata.
Ovaj umjetnik čini čuda sa svojom mašinom za tintu i stvara realistične tetovaže koje vam mogu oduševiti

Oblik pješčanog sata

Istaknite svoje obline. Za to je bitno odabrati odjeću koja privlači pažnju na vaš struk.
Izbjegavajte široku odjeću. Zapamtite da je crtanje fokusa na vaš uski struk najbolji način da naglasite svoje bokove i poprsje.
Nosite donje rublje koje vam odgovara. Ako je vaše poprsje veliko, svakako koristite odgovarajući grudnjak. Izbjegavajte korištenje podstavljenih košarica ili nestrukturiranih grudnjaka zbog kojih vaš dekolte izgleda spušteno.
Odaberite topove i haljine s V-izrezom, pencil suknje i košulje koje naglašavaju vaše grudi.

Bonus

Zapamtite da što god da nosite, bitno je da se odjeća usredotoči na vaše prednosti. Tako ćete se osjećati sigurnije i izgledati privlačnije u očima drugih.
Više o ovom izvornom tekstu.
 

Ne propustite