Bh. blogerica s adresom u Istanbulu nasmijala mnoge: 'Svekrva prije i poslije udaje'

Objavljeno:22.05.2022 - 22:46
A A A Times Arial

Foto: printscreen/IG

Jelena Jugović Tuncel je nekadašnja manekenka i voditeljica iz Bosne i Hercegovine, dok je danas blogerica s adresom u Istanbulu koju prati više od 41.000 pratilaca na Instagramu.

Ona putem društvenih mreža često dijeli snimke i doživljaje iz Istanbula, kako sa svojom djecom tako i sa sjajnom Gul koja joj pomaže u kući.

Gul je simpatična turkinja koja je pristala da Jelena snima njihove zanimljive situacije u kući, iako mnogi misle da joj je ona svekrva, Jelena je pojasnila da nije, već da je doživljava kao člana porodice.

Upravo na temu odnosa snaha - svekrva često se šale i objavljuju videa u kojima se mnoge žene pronalaze, jer nažalost poznato je da odnosi snahe i svekrve nisu baš najbolji. Čast izuzetcima, ali rijetki su.

Nedavno je Jelena na svom Instagram profilu objavila video koji je mnoge nasmijao. Pita Jelena "Je li kod vas ovako? Svekrva prije udaje".

Na snimku se vidi kako je Gul u ulozi svekrve i stavlja zlatnu narukvicu Jeleni na ruku, a već u slijedećem trenutku koji asocira na period poslije braka, stavlja kutlaču u ruku Jelene i krpu na rame.

Da je video urnebesan uvjerite se sami.

Izvor: Radio Sarajevo