IZGOVORILA SUDBONOSNO DA - ODREKLA SE PREZIMENA DRAGOJEVIĆ I MUJIĆ ZAUVIJEK: Evo kako se Dalila sada preziva (VIDEO)

Show
IZGOVORILA SUDBONOSNO DA - ODREKLA SE PREZIMENA DRAGOJEVIĆ I MUJIĆ ZAUVIJEK: Evo kako se Dalila sada preziva (VIDEO)
.

Mlade su kupljene i povele su kolo, a potom je oldtajmer stigao po njih. Zajedno sa svojim mladoženjama i kumovima zaputili su se ka novom delu imanja, gde će se odigrati svečani čin.

Aleksandra Nikolić, Dejan Dragojević, Dalila Dragojević i Filip Car stigli su ispred palate "Milenija", gde će ih venčati Stefan Karić. Pre toga su svatovi igrali i pevali sa Borom Santanom, koji je ušao da zabavi takmičare "Zadruge 5". Svatovi su zauzeli svoja mesta ispred palate.

Svoja mesta su zauzeli i mladenci, kao i njihovi kumovi.

Malo pažnje molim. Dobar dan gledaocima i prepoštenim zadrugarima, bezgrešnim roditeljima, i cenjenim i poštenim matičarima. Danas smo se okupili na mestu gde korov postoje ruža, gde san postaje java, gde se ne zna ko sa kim spava. Krunisaćemo dve najveće ljubavi na Balkanu. Proživeli smo sa njima za ovih 9 meseci i dobro i zlo, delili parče hleba, izgovarali najgore reči. Ali loše stvari se zaborave. Sve loše stvari koji ste radili, radili ste sami sebi. Išli iz problema u problem, tražili ste se. Jurili za srodnim dušama. Car je našao Dalilu, a Dejan Aleksandru, kome nije jasno da pojasnim. Dalila je bivša Dejana Dragojevića, a buduća Cara, koji je bivši dečko Aleksandre, koja ulazi u brak sa Dejanom, Dalilinim bivšim mužem. Došao je i taj dan, 22. maj, kada će vezati ruke. Prelazimo na svečani deo ceremonije - započeo je matičar Karić.

Brak nije samo običan papir, već potvrda ljubav. Brak ne treba shvatiti neozbiljno. Brak je jedna od najozbiljnijih odluka u životu, ovaj dan slavite. Ljubav čuvajte, negujte i poštujte. Da li Vi Care želite da stupite u brak svojevoljno sa Dalilom? - pitao je Stefan.

Hm, da - odgovorio je Car.

Da li ćete uzeti Dalilino prezime Dragojević ili Mujić? - pitao je Karić.

Da je ponuđeno Moreno, uzeo bih, ali ostavljam moje Car - rekao je Filip Car.

Da li Vi, Dalila Dragojević Mujić, pristajete svojevoljno da uđete u brak sa Filipom Carem i time se zakunete na vernost do kraja života? - pitao je Stefan.

Da - rekla je kao iz topa Dalila.

Kumovi Zola i Marijana Zonjić su im predali burme, a usledio je aplauz.

Dalila, da li se odričete svih prezimena, kako biste postali Carica? - pitao je Karić.

Da, odričem se svih prezimena, postajem Carica! - rekla je Dalila.

Detaljnije u nastavku ovog teksta

 

Ne propustite