Misteriozna djevojka ostavila poruku Mateju: Izvini što te nisam poljubila posljednji put i rekla koliko te volim

Crna hronika
Misteriozna djevojka ostavila poruku Mateju: Izvini što te nisam poljubila posljednji put i rekla koliko te volim
.

Izvjesna Ž. M. izazvala pažnju pošto je na dan kada je Periševo tijelo izvučeno iz Dunava na Fejsbuku stavila crnu sliku u znak žalosti, ali i napisala potresne riječi posvećene tragično preminulom Splićaninu

Sanduk s tijelom Mateja Periša (27) juče je dopremljen u njegov rodni grad Split, a za nesretnim mladićem žale i građani Srbije, koji su u petak u Crkvi Sv. Ante u Beogradu došli da mu kažu posljednje zbogom i njegovom ocu Nenadu izjave saučešće i pruže utjehu.

Za Splićaninom, koji je 18. maja pronađen mrtav u Dunavu na beogradskoj Adi Huji nakon pet mjeseci potrage, žale i njegovi prijatelji, poznanici, ali i oni koji ga nisu poznavali. Među ožalošćenima je i izvjesna djevojka Ž. M., koja je Mateju, pošto je njegovo tijelo izvučeno iz reke, ostavila poruku:

3033183-inkedza-mateja-sajt-li-ff

- Izvini, molim te, što te nisam zagrlila i poljubila posljednji put, što ti nisam rekla koliko mi značiš i koliko te volim... Oprosti, srešćemo se na ljepšem mjestu, znam to.

Misteriozna djevojka je uz ovu poruku, koju je objavila u jednoj od brojnih Fejsbuk grupa posvećenih Perišu, ostavila i tri srca, kao i uplakane emotikone. - Ona je takođe, pošto je otkriveno da Splićanin više nije među živima, kao svoju profilnu sliku na Fejsu ostavila samo crnu pozadinu, što predstavlja znak žalosti, odnosno tako je željela da pokaže svojim virtuelnim prijateljima da pati

Ispod te fotografije prijatelji su joj ostavljali znak pitanja, ali ona nije željela da objašnjava zbog čega je tužna - kaže izvor i dodaje da se sada ljudi, koji su pomno prethodnih 139 dana pratili potragu za Perišem, pitaju ko je ta djevojka.

- Ako si lično poznavala Mateja, treba da kažeš ako nešto znaš... Svaka sitnica može pomoći u otkrivanju prave istine. Ovo mi je malo sumnjivo, jer on nikoga u Srbiji nije poznavao, malo je sve to čudno - pisali su korisnici društvene mreže ispod objave Ž. M.

Kurir je stupio u kontakt sa Ž. M., a ona je objasnila da je Mateja upoznala na moru.

- Da, poznavali smo se, upoznali smo se na moru. Kao što već vjerovatno znate, radio je kao skiper. Upoznali smo se na moru, a kasnije se nastavilo druženje. On je bio osoba koja je mogla svakog voljeti, bukvalno svakoga - kaže ova djevojka i dodaje da je Matej uvijek imao velike planove.

Ne propustite