SJEĆATE LI SE MALENE ELIF, U SERIJI SE NIJE SMIJALA: A danas je vesela i PRELIJEPA, ZINUT ĆETE KAD JE VIDITE

Kiosk
SJEĆATE LI SE MALENE ELIF, U SERIJI SE NIJE SMIJALA: A danas je vesela i PRELIJEPA, ZINUT ĆETE KAD JE VIDITE
-

Ona je bila prepoznatljiva po kikicama, igrala je djevojču Elif u seriji koja se kod nas prikazivala skoro 5 godina. Od tada do sada ona se mnogo promijenila i pitanje je da li možete da je proepoznate. 

Serija "Elif" kako pišu mediji je jedna od najuspješnijih serija svih vremena koja je proizvedana u Turskoj, a glavnu ulogu je tumačila Damla Guvenilir, koju i danas svi zovu "mala Elif".

Ova serija je snimana od 2014. do 2019. godine, ima 938 epizoda, a u Srbiji je emitovana od 2015. do 2020. godine.

Djevojčica koju su svi upamtili po ljupkom licu danas je odrasla tinejdžerka koja se bavi plivanjem, jahanjem, školuje se i trenira strijeljanje. Zanimljivo je i to da je ona rođena u Njujoru. Otac joj je Amerikanac, a mama iz Turske.

Njenim roditeljima je bilo najbitnije da ne zapostavi školu tokom snimanja serije. Sada je ona odlična učenica, pohađa državnu školu i ide na brojne humanitarne akcije. Kako i sama ističe planra da nastavi da se bavi glumom, ali i da studira medicinu. 

Takođe, otvorila je i svoj jutjub kanal i dobila je još jednu ulogu u jednoj seriji čije snimanje je stopirano zbog pandemije virusa Korona. 

Ne propustite