OGLASILA SE ALEKSANDRINA SESTRA NAKON ŠTO PUKLA LJUBAV ALEKS I DEJANA: Više nema lijepe za Dragojevića

Show
OGLASILA SE ALEKSANDRINA SESTRA NAKON ŠTO PUKLA LJUBAV ALEKS I DEJANA: Više nema lijepe za Dragojevića
-

Nakon gostovanje u najgledanijoj emisiji ''Amidži Šou'' pred milionskim auditorijumom televizije Pink, kontroverzni rijaliti par Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić Aleks se ne smiruje.

Naime, od utorka večeri između njih vlada prava drama, a nakon žurke uslijedile su žestoke svađe, krš i lom. Taman kad se učinilo da se situacija malo smirila, Aleksandra se pokačila sa bivšim dečkom Filipom Carem nakon čega je Dejan doživeo pomračenje i lomio sve pred sobom za crnim stolom.

dejanaleks-1

Nakon drame, Dragojević se preselio da spava u Pab, a povodom čitave situacije između Dejana i Aleksande za Pink.rs oglasila se njena sestra Jelena Nikolić, koja nije želela opširno da komentariše skandale u Bijeloj kući.

-Ne gledam, ne pratim baš ništa. U prolazu čujem od mame ako nešto ima i to je to. Šokirana sam, ne znam šta bih rekla, moja majka to sve prati u detalje, ja ne toliko. Svako ima pravo da radi šta hoće, da li je Dejan promenio veru ili ne, to je njegovo pravo. Vidim da je ona preblijedila, vjeruj da Aleksandri nije lako. Šokirana sam, mogu samo da kažem da kada sam gledala ranije Dalilu i Dejana vjerovala sam u sve što rade i pričaju, a sada sam totalno zbunjena. - izjavila je kratko Aleksandrina sestra Jelena za Pink.rs.

(Pink)

Ne propustite