ŠESTOMESEČNI POMEN MERIMI NJEGOMIR: Bekuta stigla u suzama - okupila se porodica i prijatelji (FOTO)

Kiosk
ŠESTOMESEČNI POMEN MERIMI NJEGOMIR: Bekuta stigla  u suzama - okupila se porodica i prijatelji (FOTO)
Legendarna pjevačica preminula je na današnji dan, prije šest mjeseci.

Legendarna pjevačica preminula je na današnji dan, prije šest mjeseci.

Legendarna pjevačica narodne muzike Merima Njegomir preminula je u 69. godini prije tačno šest mjeseci, a porodica i prijatelji su se okupili i održali joj pomen na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana, piše Srbija Danss.

Na groblju su njena kćerka Ljubica sa svojom kćerkom, pjevačica Milena Plavšić, Ivan Milinković, Hasan Dudić, Slavko Banjac, a pojavio se i dečko Snežane Đurišić, ginekolog Vanja Milošević.

bekuta

Foto:Srbija Danas

Ana Bekuta je prvo posjetila grob Milutina Mrkonjića, tu se isplakala i ostavila cveće, a onda prišla kolegama koje su stajale sa Merominom kćerkom Ljubicom.

Merima Njegomir snimila je više od 25 albuma i otpevala neke od bezvremenskih hitova kao što su „Ivanova korita“, „Ruzmarin“, „Zbog tebe“ i mnoge druge. Rođena je 9. novembra 1953. godine u Beogradu. Živjela je i radila u Beogradu. Pjesma „Ivanova korita“ koju je Merima snimila 2001. godine na izuzetno tih i nenametljiv način postala je veliki hit, što je vrlo neobično. Iako je pevačica nastavila da snima pjesme i albume, posle te 2001. godine, nijedna pjesma nije uspjela da nadmaši popularnost „Ivanovih korita“.

Ne propustite