SJEĆATE LI SE MILIJANE BOGDANOVIĆ: Evo čime se danas bavi i kako izgleda, ŠOK

Show
SJEĆATE LI SE MILIJANE BOGDANOVIĆ: Evo čime se danas bavi i kako izgleda, ŠOK
-

Ona je bez premca obilježila nekoliko posljednjih sezona ovog TV formata, što zbog braka sa nekoliko decenija starijim Milojkom Božićem, što zbog afere sa oženjenim denserom Ivanom Gavrilovićem

Iako su joj mnogi, nakon učešća u rijaliti šou-programu "Parovi", predviđali veliku karijeru u medijima, Milijana Bogdanović se povukla u rodno Užice.

Naime, sudeći prema njenom Instagram nalogu, Bogdanovićeva živi i radi u rodnom mjestu, obilazi kafiće i vozi se gradskim prevozom, zbog čega su pojedini zlurado primijetili da je "propala", te im se ona obratila putem društvenih mreža.

ofmk9kpturbxy81ymy0zgu5nwu4yjfmndm5njrlmmyxntcxzwnjodqxys5qcgerkwlna44agaewbq

- Svaki dan idem na posao koji volim. Viđam se sa ljudima koje volim i koji me vole (takvu kakva sam). Da sam htjela da živim u drugom gradu i da radim drugi posao, znam da znate da bih to i uradila. To vas i muči. Viđam se sa čovjekom koji mi se sviđa. Ne znam zašto brinete. I, da, volim da popijem poneku čašicu poslije posla, ne uvijek. Jeste li vi srećni dok pričate o mojoj sreći, a mislite da pričate o mojim problemima? - rekla je 

648952-screenshot-1-iff

Podsjetimo, ona je bez premca obilježila nekoliko posljednjih sezona ovog TV formata, što zbog braka sa nekoliko decenija starijim Milojkom Božićem, što zbog afere sa oženjenim denserom Ivanom Gavrilovićem, ali Milijana se na posletku nije pronašla u ulozi voditeljke, kao mnoge njene koleginice, niti u bilo kom drugom vidu medijskog posla.

Ne propustite