TEST - IZABERITE 1 LEPTIRA SA SLIKE: Pročitajte važnu poruku, EVO ŠTA TREBA URADITI I BIT ĆE VAM BOLJE

Zanimljivosti
TEST - IZABERITE 1 LEPTIRA SA SLIKE: Pročitajte važnu poruku, EVO ŠTA TREBA URADITI I BIT ĆE VAM BOLJE
-

Izaberite leptira sa slike koji vam se najviše dopada i pročitajte poruku koju vam šalje intuicija!

Udrevnoj mitologiji leptir se tumačio kao simbol ljudske duše, a danas simbolizuje pozitivnu transformaciju, novo rođenje i sreću.

Ovaj zanimljiv test može otkriti šta vam je skriveno u duši, na osnovu vaše percepcije, odabranih boja leptira i šta je to što nas u životu motiviše, a šta nas ograničava. Na mnoge stvari u životu može nas podstaći, ali upozoriti i naša intuicija.

Izaberite leptira sa slike koji vam se najviše dopada i pročitajte poruku koju vam šalje intuicija:

Leptir broj 1

Gornji krajevi krila ovog leptira sa razlogom su obojeni u tamniju boju. Ljudima koji su izabrali ovog leptira je teško da se oslobode nekih principa ili nametnutih ograničenja. Teško vam je da izrazite svoje misli i osjećanja. Loše prihvatate kritike drugih ljudi. Otpustite negativne emocije i više radite na svom samopouzdanju.

Leptir broj 2

Letite između dvije vatre. Pred vama je težak izbor. Često su vam misli pomiješane i ne možete lako da donesete odluke. Uspostavite konekciju sa unutrašnjim glasom, povežite se i jačajte intuiciju. Neka rešenja su dugo skrivena u nama, ali mi ih ne primećujemo. Imate veliku moć i snagu mudrosti u sebi - aktivirajte je.

Leptir broj 3

Vrlo vam je važan položaj i stabilnost, ali nikako se ne usuđujete da izađete iz zone komfora. Plašite se promjena i to vas sprečava da iskoristite sve svoje potencijalei sposobnosti. Otvorite se za promjene jer su ključne za vaš razvoj i napredovanje na svim životnim poljima. Pesiizam zamijenite ljekovitim optimizmom.

Leptir broj 4

Stalno se vraćate u prošlost i podsjećate na svoje greške. U vama su skrivene tajne, ali mnoga potisnuta osjećanja. Život u prošlosti vas sputava da budete srećni u sadšnjosti i napredni u budućnosti. Otpustite prošlost, ostavite je iza sebe, a svoje greške prihvatite kao važne lekcije i iskustvo koje vam može pomoći u daljem rješavanju izazova. Nastavite naprijed - gledajući nasmijano ka svemu što nam život donosi.

Leptir broj 5

Teško pokazujete osjećanja, vaše srce je puno ljubavi. Budite hrabri, jer to zaista i jeste. Otvorite srce za novu ljubav i razvijte ljubav u sebi. Sreća vas čeka na svakom čošku. Meditirajte, vježbajte jogu - izbacite iz sebe sa negativna osjećanja. Neka ljubav preplavi vaše biće.

Leptir broj 6

Vi ste kreativna duša koja ima sklonost ka umjetnosti i estetskoj ljepoti. Često nailazite na nerazumijevanje, ali nastavite da živite svoju prirodu. Budite autentični, baš takvi kakvi jeste.

Leptir broj 7

Za vas istina ima najveću vrijednost, ali ste kritični i sklni da kritikujete i sebe i druge. Pretjerana samokritika može ugtoziti vaše samopouzdanje, a u komunikaciji sa drugima i sa sobom pokušajte da budete nežniji.

Leptir broj 8

Skloni ste perfekcionizmu i lako se razočarate ako ne postignete ideal. Budite ponosni an sebe i svakodnevno sebe podsjećajte na lična dostignuća. Vrijedni ste i odgovorni, ali nemojte previše opterećivati svoju dušu. Raširite krila i živite slobodnije - sa lakoćom.

Leptir broj 9

Trudite se sve oko sebe da kontrolišete, ali u životu postoje mnoge stvari koje su van vaše kontrole i to vas zabrinjava. Otpustite brigu fokusirajte se samo na stavri koje zaista možete da promijenite. Ukoliko vas zabrinjavaju određene stavri u društvu, volontirajte i bavite se humanitarnim radom. Postoji tako puno aktivnosti koje mogu učiniti da se osjećate bolje, ali i da budete dio tima koji se svakodnevno trudi da ovaj svijet učini boljim mjestom.

Izvor: Lovesensa

Ne propustite